Δέσποινα Μοιραράκη: «Χώρισα με τον άντρα μου και ο γιος του έμεινε μαζί μου, μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά»

by Τόνια Τζαφέρη

Δέσποινα Μοιραράκη: Η εξομολόγηση της για την προσωπική της ζωή και την μητρότητα

Είναι γνωστή προσωπικότητα στην ελληνική τηλεόραση και αυτήν την φορά δεν εμφανίστηκε στον φακό για κάποιο χαλί, αλλά για να μιλήσει για την δίκη της ζωή, τις δυσκολίες και τον αγαπημένο της γιο.

Δέσποινα Μοιραράκη: «Χώρισα με τον άντρα μου και ο γιος του έμεινε μαζί μου, μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά»

Kαλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και την οικογένειά της, με την οποία είναι ιδιαίτερα δεμένη.

Περισσότερες εξομολογήσεις από την Δέσποινα Μοιραράκη

Η προσωπική εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη «Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά.

Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη. «Το παιδί του πρώτου μου άντρα το έχω εγώ κι είναι μέχρι σήμερα μαζί μου. Μα έχω πει επανειλημμένως μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά ένα παιδί… Του έδωσα πολλή αγάπη και τρυφερότητα, είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Μέχρι τώρα είμαστε μαζί με το παιδί, τον πάντρεψα» πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν