Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Φοβάμαι. Είμαι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και προσεύχομαι»

by Εύα Ζαχαριάδη

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για την πανδημία

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός έκανε δηλώσεις σε γνωστή εφημερίδα. Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε ανοιχτά για το πως νιώθει για την πανδημία.

Η ίδια αποκαλύπτει επίσης πως προσπαθεί να προφυλαχτεί από τον κορονοϊό. Για το συγκεκριμένο λόγο, η ίδια ζει πλέον κλεισμένη σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού της. Αναλυτικότερα:

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Φοβάμαι. Είμαι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και προσεύχομαι»

«είναι μια δοκιμασία από τον Θεό για να έρθουμε πιο κοντά σ’ Εκείνον» δήλωσε η ηθοποιός

«Πρώτη φορά βιώνω ένα τέτοιο φαινόμενο. Είναι σαν να τα έχεις όλα, αλλά να μην έχεις τίποτε. Θα έλεγα πως είναι μια δοκιμασία από τον Θεό για να έρθουμε πιο κοντά σ’ Εκείνον, αλλά και σε πράγματα που έχουμε ξεχάσει. Κυρίως φοβάμαι για τους νέους, γιατί κανένας δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι».

«Δεν σου κρύβω ότι εδώ, στο δωμάτιο όπου είμαι κλεισμένη, δεν σταματάω να προσεύχομαι για όλο τον κόσμο. Μπορεί να φοβάμαι, γιατί έχω περασμένη ηλικία πλέον, όμως νοιάζομαι για όλους τους συνανθρώπους μου. Διότι πολλοί από αυτούς με αγάπησαν και νοιάζονται για μένα. Είμαι βέβαιη ότι θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα και θα βρεθούμε σύντομα και πάλι στις εκκλησιές μας, να προσευχηθούμε. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει την υγειά του και να παραμείνει ενωμένος και δυνατός».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν