Δέσποινα Βανδή – Γιάννης Πλούταρχος: Τα παιδιά τους γνωρίστηκαν και βγήκαν «συμπέθεροι»

by Τόνια Τζαφέρη

Δέσποινα Βανδή – Γιάννης Πλούταρχος: Ο αστείος διάλογος μεταξύ των δυο τραγουδιστών

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου και η κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι και οι δυο συνομήλικοι, ενώ μάλιστα και οι δυο έχουν μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και αυτό δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση.

Δέσποινα Βανδή – Γιάννης Πλούταρχος: Τα παιδιά τους γνωρίστηκαν και βγήκαν «συμπέθεροι»

Το «Chart Show» του Σαββάτου (25/6) ήταν αφιερωμένο στα τραγούδια του έρωτα και φυσικά σε αυτήν την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Πλουτάρχος.

Μετά τα τραγούδια του, ο τραγουδιστής συζήτησε με την Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε όρεξη για πλάκα. Σε προηγούμενη εκπομπή ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του Γιάννης Πλούταρχου, είχε τραγουδήσει ενώ στα παρασκήνια ήταν η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα. Τα παιδιά τους γνωρίστηκαν και έτσι η Δέσποινα Βανδή πείραξε τον καλεσμένο της.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου

«Έκανες και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να απαντά:«Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, οφείλω να το πώ από όπου να πάρει…».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν