Δέσποινα Βανδή: Η στιγμή που κλαίει στη σκηνή για το Ντέμη, μα δεν κατάλαβε κανείς πως χώριζαν

by Τόνια Τζαφέρη

Δέσποινα Βανδή: Δάκρυα συγκίνησης για το διαζύγιο της από τον Ντέμη

Δέσποινα Βανδή: Ένα ζευγάρι δύσκολα φτάνει στον χωρισμό, πόσο μάλλον μετά από 18 χρόνια, από την μια στιγμή στην άλλη. Φαίνεται πως το διαζύγιο είχε έρθει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η ανακοίνωση του δεν είχε γίνει ακόμη. Και έτσι το κοινό δεν γνώριζε, ούτε είχε καταλάβει, απολύτως τίποτα.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας. Και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας». Αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Για την ξαφνική -για το κοινό- λύση του γάμου τους.

Δέσποινα Βανδή: Δάκρυα συγκίνησης για το διαζύγιο της από τον Ντέμη

Όπως φαίνεται, όμως, το ζευγάρι γνώριζε εδώ και καιρό πως τα τα προβλήματά του ήταν απροσπέλαστα. Με τη Δέσποινα να «λυγίζει» στη συναυλία της για το «Σπίτι με το Mega» στη Λίμνη Βουλιαγμένης, μερικές εβδομάδες πριν.

Πολλοί απέδωσαν τη συναισθηματική της φόρτιση στο κομμάτι που ερμήνευσε επί σκηνής. Η ίδια, όμως, βρέθηκε να τραγουδά βουρκωμένη για τους δικούς της, προσωπικούς λόγους.

«Κάθε μέρα όλη μέρα, περιμένω, μου είπανε να σε ξεχάσω, μα επιμένω. Στολισμένη απ’ τα Χριστούγεννα βιτρίνα, έμεινα για σένα μέχρι Μάη Μήνα», ψέλλισε με έναν κόμπο στη φωνή της αδυνατώντας να τραγουδήσει.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τα δάκρυα της Δέσποινας Βανδή

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα