Δέσποινα Βανδή: Λύγισε τραγουδώντας «Τα ήσυχα βράδια» 23 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Δύο ξένοι»

by Εύα Ζαχαριάδη

Δέσποινα Βανδή: Η συγκινητική στιγμή

Μια συγκινητική στιγμή είχε το Chartshow του Σαββάτου 2/7. Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον συνθέτη Λάκη Παπαδόπουλο ξύπνησαν αναμνήσεις στο κοινό.

«Με έχεις διαλύσει με αυτό το τραγούδι, δεν το ξαναείπα γιατί δε μπορώ», είπε στον συνθέτη του τραγουδιού Λάκη Παπαδόπουλο η Δέσποινα Βανδή.

Το «Chart Show» του Σαββάτου (2/7) ήταν αφιερωμένο στους 30 πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς από το 1995 έως σήμερα.

Δέσποινα Βανδή: Λύγισε τραγουδώντας «Τα ήσυχα βράδια» 23 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Δύο ξένοι»

Η πιο ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν ωστόσο αυτή που η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο και ερμήνευσε μετά από 23 χρόνια «Τα ήσυχα βράδια» γνωστό και ως «Το τραγούδι της ερήμου».

Θυμίζουμε πως στην τελευταία της σκηνή στους «Δύο Ξένους», η Δέσποινα Βανδή είχε ερμηνεύσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Τα Ήσυχα Βράδια» που είχε εκτελέσει πρώτη φορά η Αρλέτα, αποχαιρετώντας ουσιαστικά δακρυσμένη τον έρωτά της.

Η Δέσποινα Βανδή 23 χρόνια πριν στην αγαπημένη σειρά

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο «Chart Show», η Δέσποινα Βανδή δεν κατόρθωσε να κρύψει την συγκίνηση της.

«Με έχεις διαλύσει με αυτό το τραγούδι, δεν το ξαναείπα γιατί δε μπορώ» είπε στον συνθέτη του τραγουδιού Λάκη Παπαδόπουλο η Δέσποινα Βανδή.

Αμέσως μετά το τέλος της ερμηνείας, η τραγουδίστρια αποκάλυψε συγκινημένη: «Έλα να κάτσουμε, δε μπορώ. Είναι από τα τραγούδια που έχω πει μόνο δύο, τρεις φορές στη ζωή μου. Είμαι ακόμα συγκινημένη, το είχα πει και τότε στους Δύο Ξένους. Είναι τόσο βαθιά η μελωδία. Το είχα συνδυάσει με τον πατέρα μου που είχα χάσει. Είναι τραγούδι που πια δεν το αγγίζω γιατί μου ξεκλειδώνει πολύ ευαίσθητα κομμάτια της καρδιάς μου».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν