Με 5 λέξεις τα είπε όλα: Η Δέσποινα Βανδή απάντησε για τον γάμο και το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή εθεάθη με ένα δαχτυλίδι στο χέρι που της έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης και απάντησε για αυτό στον Γρηγόρη Μπάκα με λίγες λέξεις.

Την Δέσποινα Βανδή συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του Πρωινού στο αερόδρομιο, αφού επέστρεφε από τις πασχαλινές της διακοπές στην Μύκονο που ήταν μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μίλησε για όσα ετοιμάζει τους επόμενους μήνες, ενώ στο τέλος δέχτηκε ερώτηση για το δαχτυλίδι στο χέρι της

Δέσποινα Βανδή: Όσα δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1
«Ετοιμάζω νέα συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο μαζί. Προηγείται ένα καλοκαίρι που θα κάνω κάποιες μεγάλες συναυλίες για τα 30 μου χρόνια (στο τραγούδι). Μεγαλώσαμε γίναμε 30 χρονών μουσικά γιατί αν με ρωτάς θα λέω έγινα 30. Θα κάνουμε συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με τους Kings και τον Mente Fuerte», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Εύχομαι στο κορίτσι μας καλή επιτυχία, να είναι ψύχραιμη γιατί φαντάζομαι ότι η σκηνή αυτή έχει ένα ειδικό βάρος. Να το απολαύσει, να το ευχαριστηθεί γιατί είναι υπέροχη και θα πάει πάρα πολύ καλά. Θα σκίσουμε».

Στο τέλος, η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε για το δαχτυλίδι που της προσέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης και τις φήμες για γάμο, αρκέστηκε να πει: «Θα χαμογελάσω και θα φύγω».

Related posts

Λάκης Γαβαλάς: Η συνέχεια του επεισοδίου με τους μοναχούς στο αεροπλάνο – “Με έβρισαν, λέει, του τράβηξα το μούσι”

Ο Νίκος Μάνεσης κατακεραuνώνει την Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

Τα 3 πιο πιστά ζώδια – Δεν θα πουν ψέματα στον σύντροφό τους, δεν θα ξενοκοιτάξουν