Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα χαμόγελα ευτυχίας μετά το διαζύγιο από τον Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή: Χαμόγελα ευτυχίας μετά το διαζύγιο από τον Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή: Γιορτάζει με πλατύ χαμόγελο τη γιορτή της

Δέσποινα Βανδή: Πολλά λέγονται και γράφονται κατά καιρούς για τον γάμο και τον χωρισμό της γνωστής τραγουδίστρια από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας. Για την ώρα και οι δύο τους, έχουν χρεωθεί νέες σχέσεις στη ζωή τους, κανένας όμως δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό. Μάλιστα, υπήρξαν ρεπορτάζ που έδιναν λεπτομέρειες για πρόσωπα, πολύ πιθανό άγνωστα προς τους ίδιους. Ωστόσο, άτομα του κύκλου τους, μιλούν για διαμάχη για τα περιουσιακά τους. Κάπου εκεί λένε, πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως και οι δυο προσπαθούν να βρουν τα νέα τους πατήματα και να συνεχίσουν τη ζωή τους χωριστά, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τα δυο παιδιά τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια φέτος και συγκεκριμένα σήμερα 15/8 γιορτάζει για πρώτη φορά την όνομα της, χωρίς τον σύζυγό της.

Από νωρίς ξεκίνησε να κάνει repost στο Instagram αναρτήσεις φίλων της που της εύχονται. Σίγουρα επίσης, θα προτιμήσει να περάσει την εν λόγω ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Εκείνα, που πάντα την στηρίζουν και την θέλουν να είναι χαρούμενη.

Τα instastories της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Χαμόγελα ευτυχίας μετά το διαζύγιο από τον Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή: Χαμόγελα ευτυχίας μετά το διαζύγιο από τον Νικολαΐδη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα