Διακοπές μαζί Χοψονίδου, Σπανούλης, Ζήσης: «Μια εικόνα, χίλια παιδιά» – Επικό σχόλιο από τον Παπαλουκά

by Τόνια Τζαφέρη
Διακοπές μαζί Χοψονίδου, Σπανούλης, Ζήσης: «Μια εικόνα, χίλια παιδιά» – Επικό σχόλιο από τον Παπαλουκά

Σπανούλης: Μαζί με Ζήση και την οικογένεια του για διακοπές

Σπανούλης: Φτωχότερο χαρακτηρίζουν πολλοί το ελληνικό μπάσκετ, απ’ όταν έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης κρέμασαν τη φανέλα τους. Και αποχώρησαν από την ενεργό δράση.

Εδώ και λίγες ημέρες οι αναρτήσεις σχετικά με τους δυο μπασκετμπολίστες είναι αμέτρητες, όπως επίσης και τα βίντεο αφιερωμένα στις καλές και κακές τους αθλητικές στιγμές. Το μπάσκετ πλέον όμως αποτελεί παρελθόν. Και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να αφιερωθούν αποκλειστικά στις οικογένειες τους και στις γυναίκες τους.

Μάλιστα αποφάσισαν Σπανούλης και Ζήσης αποφάσισαν, να κάνουν  όλοι μαζί διακοπές στον Άγιο Νικολάο Κρήτης.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με τις δύο οικογένειες, όπου κυριαρχούν τα… αμέτρητα παιδιά. Βλέπετε, το ζεύγος Σπανούλη έχει 6, τρία αγόρια και τρία κορίτσια, και το ζεύγος Ζήση άλλα 4.

“Μια εικόνα χίλια παιδιά”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ολυμπία Χοψονίδου. Αφού τα παιδιά γέμισαν το “κάδρο” της εικόνες. Πλέον, οι πατεράδες τους θα έχουν περισσότερο χρόνο και θα… ξεκουράσουν και τις συζύγους τους.

Το σχόλιο του Παπαλούκα προς τον Σπανούλη και Χοψονίδου

Και ο άλλος θρύλος του μπάσκετ, Θοδωρής Παπαλουκάς, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει την ανάρτηση της Χοψονίδου στο Instagram. Γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Πώς νιώθετε που είστε με συνταξιούχους;” έγραψε ο φίλος και πρώην συμπαίκτης των Ζήση-Σπανούλη, προκαλώντας γέλιο σε όσους εί