Διακοπές μαζί Χοψονίδου, Σπανούλης, Ζήσης: «Μια εικόνα, χίλια παιδιά» – Επικό σχόλιο από τον Παπαλουκά

Σπανούλης: Μαζί με Ζήση και την οικογένεια του για διακοπές

Σπανούλης: Φτωχότερο χαρακτηρίζουν πολλοί το ελληνικό μπάσκετ, απ’ όταν έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης κρέμασαν τη φανέλα τους. Και αποχώρησαν από την ενεργό δράση.

Εδώ και λίγες ημέρες οι αναρτήσεις σχετικά με τους δυο μπασκετμπολίστες είναι αμέτρητες, όπως επίσης και τα βίντεο αφιερωμένα στις καλές και κακές τους αθλητικές στιγμές. Το μπάσκετ πλέον όμως αποτελεί παρελθόν. Και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να αφιερωθούν αποκλειστικά στις οικογένειες τους και στις γυναίκες τους.

Μάλιστα αποφάσισαν Σπανούλης και Ζήσης αποφάσισαν, να κάνουν  όλοι μαζί διακοπές στον Άγιο Νικολάο Κρήτης.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με τις δύο οικογένειες, όπου κυριαρχούν τα… αμέτρητα παιδιά. Βλέπετε, το ζεύγος Σπανούλη έχει 6, τρία αγόρια και τρία κορίτσια, και το ζεύγος Ζήση άλλα 4.

“Μια εικόνα χίλια παιδιά”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ολυμπία Χοψονίδου. Αφού τα παιδιά γέμισαν το “κάδρο” της εικόνες. Πλέον, οι πατεράδες τους θα έχουν περισσότερο χρόνο και θα… ξεκουράσουν και τις συζύγους τους.

Το σχόλιο του Παπαλούκα προς τον Σπανούλη και Χοψονίδου

Και ο άλλος θρύλος του μπάσκετ, Θοδωρής Παπαλουκάς, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει την ανάρτηση της Χοψονίδου στο Instagram. Γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Πώς νιώθετε που είστε με συνταξιούχους;” έγραψε ο φίλος και πρώην συμπαίκτης των Ζήση-Σπανούλη, προκαλώντας γέλιο σε όσους είδαν το σχόλιο.

Ενώ και πριν από λίγες ημέρες, η δημοσίευση της Ολυμπίας Χοψονίδου για τον Βασίλη Σπανούλη συγκίνησε:
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μας πρόσφερες”.

Η ανακοίνωση του Βασίλη Σπανούλη ότι αποσύρεται από το μπάσκετ, φόρτισε συναισθηματικά τη σύζυγό του, η οποία του αφιέρωσε ένα τρυφερό κείμενο. Τονίζοντας του πόσο περήφανη νιώθει για όσα έχει καταφέρει ο άνδρας της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, που έχει αποκτήσει έξι παιδιά , δημοσίευσε μαζί με μία φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη και ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Χοψονίδου για το αντίο του Βασίλη Σπανούλη

“Οσα τα αστερια του ουρανου τοσες λεξεις θελω να γραψω. Μα ειναι φτωχες αυτες μπροστα στο μεγαλειο της καρδιας σου. Οσα και αν καταφερες ποτε δεν ξεχασες ποιος εισαι. Γι’ αυτο ο Θεος ανταπεδωσε. Να φτασεις εκει που εισαι.. ηρθε η ημερα τελικα να πεις το μεγαλο αντιο…

Συγγνωμη αλλα μετα απο αυτο η συγκινηση ,η περηφανια,οι αναμνησεις,οι δυσκολες αλλα και οι χαρουμενες στιγμες δεν με αφηνουν να σκεφτω καμια ομοιοκαταληξια .. Απο εμενα, τον Θαναση ,τον Βασιλη,τον Δημητρη,την Αιμιλια,την Αναστασια και την Αλεξανδρα ενα μεγαλο ευχαριστω για ολες τις στιγμες που μας προσφερες και για αυτες που θα ερθουν στο καινουριο κεφαλαιο της ζωης μας!! Σ´αγαπαμε πολυ!!”

Related posts

Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμα του

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την Καραβάτου

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του