Δικαίωση από ψηλά: Η κίνηση της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Η μικρή Λυδία, κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Κάρολαϊν, άλλαξε και επίσημα επίθετο και έλαβε το πατρικό της μητέρας της, μετά τη δικαστική απόφαση που προηγήθηκε και τη γραφειοκρατική διαδικασία από τις Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου και πλέον η ανήλικη, που ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες, ονομάζεται Λυδία Κράουτς.

Τις διαδικασίες κίνησε ο δικηγόρος της οικογένειας
Η Καρολάιν Κράουτς ήταν φοιτήτρια Βρετανικής και Φιλιπινέζικης καταγωγής, η οποία δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στην κατοικία της στα Γλυκά Νερά της Αττικής.

Ύστερα από 37 ημέρες, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ανακρινόμενος, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε ο ίδιος. Στις 22 Ιουνίου κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του αλλά και του σκύλου τους.

Η υπόθεση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λόγω των εξελίξεων που σημειώθηκαν κατά τη διερεύνησή της αλλά και της καταγωγής της.

Related posts

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Η κατά 29 χρόνια νεότερη σύντροφος και η σχέση του με τον Τόνι Σφήνο

Μαριάννα Λάτση: Είναι 71, αλλά δείχνει 21! Βγήκε έξω με μίνι και τις «πάτnσε» κάτω όλες

Τρέξτε στα ATM πριν το Πάσχα: Οικονομική ανάσα για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια το επόμενο διάστημα