Δικαιώθηκε ο Μάρκος Σεφερλής – Κέρδισε τη δίκη εναντίον του Γιώργου Λαμπάτου – Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί

Μάρκος Σεφερλής: Ποια η χρηματική αποζημίωση για τον ηθοποιό

Ο Μάρκος Σεφερλής κέρδισε τη δεύτερη δίκη εναντίον του Γιώργου Λαμπάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συνύγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Μιχάλης Σαρρής μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι ανέφερε πως οι ισχυρισμοί του Γιώργου Λαμπάτου για ψυχολογική και σωματική βία από τον συνάδελφό του ήταν ψευδείς.

«Ο κύριος Σεφερλής προσέφυγε για δεύτερη φορά στο δικαστήριο. Υπήρχε ήδη μια απόφαση που χαρακτήριζε ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του κύριου Λαμπάτου. Δυστυχώς, ενώ υπήρχε η απόφαση αυτή, ο κύριος Λαμπάτος επανέλαβε τους χαρακτηρισμούς αυτούς τον Γενάρη του 2021 σε μια εφημερίδα και δύο τηλεοπτικές εκπομπές», είπε αρχικά.

«Ενώ έγινε η υπόμνηση ότι υπήρχε μια απόφαση, η οποία είχε κρίνει συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του, εκείνος τις επανέλαβε. Για δεύτερη φορά, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του κυρίου Λαμπάτου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μάρκος Σεφερλής: Ποια είναι η αποχημίωση που θα λάβει

Τέλος, αναφέρθηκε στην αποζημίωση που όρισε το δικαστήριο ότι πρέπει να λάβει ο Μάρκος Σεφερλής. «Το πρώτο που επιδικάστηκε είναι αγωγή 7.000 ευρώ, το οποίο δεν είναι το πρωτεύον για τον Μάρκο Σεφερλή, η χρηματική αποζημίωση. Δεν είχε εισπράξει καν τα χρήματα της πρώτης απόφασης, που ήταν 5.000 ευρώ», εξήγησε.

«Το δεύτερο που αποφάσισε το δικαστήριο και διαφοροποιήθηκε από την πρώτη απόφαση, επειδή διαπιστώθηκε μια εξακολουθητική συμπεριφορά εκ μέρους του κυρίου Λαμπάτου με τους ίδιους ισχυρισμούς και μάλιστα, ενώ υπάρχουν αντίθετες δικαστικές αποφάσεις, απείλησε ότι σε επόμενη φορά που ο κύριος Λαμπάτος θα προτείνει τους ίδιους ισχυρισμούς, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη του κυρίου Σεφερλή και τον συκοφαντούν, ο κύριος Σεφερλής έχει το δικαίωμα να αξιώνει 500 ευρώ για κάθε παράβαση», πρόσθεσε κλείνοντας.

Related posts

Το δικό του Netflix άνοιξε ο Μάρκος Σεφερλής: Το Sefflix είναι η νέα streaming πλατφόρμα με συνδρομή από €2,8/μήνα

Χαρές στο σπίτι των Σεφερλή – Τσαβαλιά: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο τους Χάρη και οι δημόσιες ευχές

Η Ελένη Καστάνη εξομολογείται: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο μεγαλύτερος λαϊκός κωμικός που έχει η Ελλάδα»

Στα «τάρτατα» ο Μάρκος Σεφερλής: Τα αποτελέσματα έφεραν απογοήτευση για τον κωμικό ηθοποιό

Ώρες αγωνίας για τον Μάρκο Σεφερλή: Φωτιά στο θέατρο Περοκέ – Μεγάλη ανησυχία για τις εξελίξεις

Σαν φωτοτυπία του Μάρκου Σεφερλή: Αυτός είναι ο αδελφός του κωμικού και κουνιάδος της Έλενας Τσαβαλιά

Το «διαζύγιο» με τον Σεφερλή: Ο Στέλιος Κρητικός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο τελείωσε η συνεργασία του με τον κωμικό ηθοποιό

Το «καλύτερο αφεντικό του κόσμου» ο Μάρκος Σεφερλής: Αγόρασε τα δικαιώματα για το «The Office» στην Ελλάδα – Αναζητά το καστ

Δεν της φαίνεται καθόλου: Η Έλενα Τσαβαλιά είναι μεγαλύτερη από τον Μάρκο Σεφερλή και τον περνάει τόσα χρόνια