«Δiκασε» με μόνο 5 λέξεις: Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε ότι δεν τόλμnσε κανεiς για το εpωτικό τpiγωνο Μπάρκα–Τσαγκρίδη– Καινούργιου

Τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου και τη σχέση που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί με τον πρώην της σύντροφο και τη Δανάη Μπάρκα, προβλήθηκαν στην εκπομπή «I love Σουκου» το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, όλοι οι συντελεστές της εκπομπής ανάφεραν ότι τα σχόλια που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν απαράδεκτα. Τονίζουν ότι στο όνομα της σάτιρας δεν πρέπει να προσβάλλουμε ανθρώπους και προσωπικότητες. Επιπλέον, η Μπέττυ Μαγγίρα έθεσε ένα επιπλέον ερώτημα στην τριάδα Καινούργιου-Τσαγκρίδη-Μπάρκα που έχει δημιουργηθεί.

«Πάντα, σε αυτές τις υποθέσεις, πως γίνεται και την πληρώνουν οι γυναίκες; O Φίλιππος δε φέρει καμία ευθύνη; Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που τη γνώρισε από την πρώην του, δε φέρει ευθύνη; Γιατί τα ρίχνουμε όλα στο ποια πήρε τον άντρα ποιας;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα βίντεο με την έκρηξη που είχε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της την Παρασκευή 1/3, καθώς και τα σχόλια που έκανε για την έντονη κριτική που δέχονται στα social media οι άνθρωποι της τηλεόρασης.

«Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Εννοείται ότι έβαλε και τον εαυτό της μέσα σε αυτό, δε μπορεί να τον εξαιρέσει. Παιδιά, και να μην εξέθετε την προσωπική της ζωή, πιστεύετε ότι δε θα δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της, για τον τρόπο που μπορεί να φέρεται ή να ντύνεται ή οτιδήποτε; Από τη στιγμή που είμαστε όλοι αυτοαναφορικοί και μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές, τις οικογένειές μας, το τι κάνουμε και κρίνουμε και τους άλλους, θα κριθούμε» Δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα παρακολουθώντας το βίντεο.

Related posts

Αuτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα – Τα συναισθήματα των άλλων δεν το αφορούν στο ελάχιστο

Λάκης Γαβαλάς: Η συνέχεια του επεισοδίου με τους μοναχούς στο αεροπλάνο – “Με έβρισαν, λέει, του τράβηξα το μούσι”

Ο Νίκος Μάνεσης κατακεραuνώνει την Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»