Δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Κωνσταντίνος Ζέρβας: Από την τσέπη του πληρώνει τα έξοδα κηδείας της τρανς που έμεινε στο ψυγείο

by Τόνια Τζαφέρη

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Ανέλαβε την κηδεία της τρανς γυναίκας που είχε μείνει στα αζήτητα

Μια 60χρονη τρανς γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην Θεσσαλονίκη καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, με την “οικογένεια” της να αρνείται να πάρει την σωρό της και να πραγματοποιήσει την κηδεία της.

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Κωνσταντίνος Ζέρβας: Από την τσέπη του πληρώνει τα έξοδα κηδείας της τρανς που έμεινε στο ψυγείο

Αύριο θα τελεστεί η κηδεία της 60χρονης τρανς γυναίκας η οποία πέθανε πριν μια εβδομάδα περίπου και έκτοτε παρέμενε στα αζήτητα νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

H κηδεία της 60χρονης τρανς θα τελεστεί μετά από την παρέμβαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται να δοθεί δωρεάν χώρος ταφής από το δήμο με τη διαδικασία που ακολουθείται για τους απόρους, ενώ, συγχρόνως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα λοιπά έξοδα για την κηδεία θα αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Από την πρώτη στιγμή που το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ο δήμαρχος λειτούργησε με ανθρωπιά και έτσι η εν λόγω υπόθεσή λήγει με το σεβασμό που πρέπει να υπάρχει προς την τρανς γυναίκα που έφυγε από τη ζωή.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν