Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Aν γινόμουν πρωθυπουργός θα έβγαζα την Ελλάδα από την Ευρώπη»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οι απαντήσεις που έδωσε μέσω instastories

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: O πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, απάντησε μέσω Instagram, στα «φλογερά» ερωτήματα των ακολούθων του. Παραδέχτηκε μάλιστα, ότι αν δεν ήταν γονέας θα είχε ασχοληθεί με την πολιτική και θα είχε θέσει υποψηφιότητα.

Μετά την ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, ότι θα αναλάβει την αναδάσωση στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, ο ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στραφεί πολλές φορές κατά της κυβέρνησης. Μιλά κατά των χειρισμών της, που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο.

Απαντώντας σε ερωτήματα των πολιτών για το εάν θα έβαζε υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε ότι εάν δεν είχε παιδιά, θα το είχε ήδη κάνει.

Οι απαντήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα φλογερά ερωτήματα

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση για τις κινήσεις που θα ακολουθούσε εάν αναλάμβανε την πρωθυπουργία της Ελλάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος απαντάει ότι θα έβγαζε τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκείνος, θα εστίαζε στην παραγωγική ανασυγκρότηση, αλλά και στο μάθημα των αρχαίων στα σχολεία. 

Σε ερώτηση των ακόλουθών του, «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω» ο Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι θέλω των κυβερνώντων πάει πολύ πιο βαθιά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει». 

Αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, σχολίασε με κυνισμό τα χειροκροτήματα στους υγειονομικούς. Ακόμη, ξεκαθάρισε, ότι δεν θα υποχρεώσει κανέναν υπάλληλο του να εμβολιαστεί χωρίς να το θέλει.

Related posts

Με καταγάλανα μάτια και απαράμιλλη ομορφιά: Η κόρη του Παύλου Πολάκη είναι μια καλλονή σαν μοντέλο

Τη πλήρωσε “χρυσάφι” και ήταν προβληματική: Έξω φρενών ο Γιαννακόπουλος με τη Mercedes των 700.000€, το “κράξιμο” στην εταιρία

Μελαχρινή κούκλα και μητέρα 2 παιδιών: Αυτή είναι η σύζυγος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μοιάζει με μοντέλο

Σπουδαία κίνηση από τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ: 100 ευρώ τον μήνα για ψώνια σούπερ μάρκετ στους εργαζόμενους

«Σε θέλω για Πρωθυπουργό»: Στο πλευρό της Λατινοπούλου ο Γιαννακόπουλος μετά από αυτό που είπε

Μεγάλωσαν και θα κέρδιζαν το GNTM χωρίς ανταγωνισμό: Ο γιος και η κόρη της Έμυς Λιβανίου τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό: Αυτή είναι η αριστοκρατική μητέρα του Ηλία Ψινάκη – Η ομοιότητα τους είναι απίστευτη

«Δηλώνω άθεος»: Οι 10 διάσημοι Έλληνες που δήλωσαν δημόσια ότι δεν πιστεύουν στον Θεό

Βάφτισαν τον γιο τους, Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Η ονειρική διακόσμηση, ο νονός και το ευτυχισμένο γεγονός