Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Να πούμε συγγνώμη στον Πούτιν ως Ελλάδα»

by Τόνια Τζαφέρη
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Να πούμε συγγνώμη στον Πούτιν ως Ελλάδα»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η ανάρτηση των βίντεο με την άποψη του

Και ενώ η προπαγάνδα είναι πιο έντονη από ποτέ, τι πιο σύνηθες άλλωστε σε καιρούς πολέμους… έχουμε και δημοφιλής προσωπικότητες οι οποίες δηλώνουν πως πρέπει να πούμε συγγνώμη στην Ρωσία για τις “κυρώσεις” που επιβλήθηκαν αφού έκανε την εισβολή στην Ουκρανία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναμένεται να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, για μία ακόμα φορά.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Να πούμε συγγνώμη στον Πούτιν ως Ελλάδα»

Νέο «χτύπημα» μέσω Instagram από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος εδώ και καιρό έχει γνωστοποιήσει την παύση της ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (2/3) ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ θέλησε να πάρει θέση επί της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, με όσα ανέφερε να προκαλούν προβληματισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

«Ο λόγος που δεν τα βάζω με τον εκάστοτε πρωθυπουργό, είναι γιατί όλοι αυτοί είναι πιόνια του συστήματος. Εντολές ακολουθούν. Μην πω κιόλας ότι τους έχουν κρατημένους κι από τα αρ#@δια κι αναγκάζονται και τα κάνουν. Το θέμα είναι ποιοι είναι από πίσω τους. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum, αυτούς πολεμάει ο Πούτιν. Αυτούς προσπαθεί να ρίξει και να μας σώσει εμάς και όλη την ανθρωπότητα. Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβετε.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Να πούμε συγγνώμη στον Πούτιν ως Ελλάδα»

Προφανώς και δεν πρέπει να πεθαίνει κόσμος. Ούτε Ουκρανός, ούτε Αφγανός, ούτε Έλληνας, ούτε Τούρκος, ούτε μουσουλμάνος, ούτε Εβραίος, κανένας! Όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία.

Από εκεί και πέρα όμως, διαβάστε, μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο, τι θέλουν να μας κάνουν και για ποιο λόγο γίνεται αυτός ο πόλεμος στη Ρωσία, προτού βγούμε όλοι με τις κιτρινομπλέ σημαίες.

“Θα έστελνα μια τεράστια συγγνώμη στον Πούτιν για αυτά που έχουμε κάνει σαν χώρα”, Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Κι όσον αφορά το τι θα έκανα: Θα έστελνα μια τεράστια συγγνώμη στον Πούτιν για αυτά που έχουμε κάνει σαν χώρα τα τελευταία 24ωρα και θα του έλεγα όταν τελειώσει με όλους αυτούς τους νεοταξιστές να μας δώσει τη δυνατότητα να βγούμε μαζί με τη Ρωσία από το ΝΑΤΟ».

Προτεινόμενα