Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο Πούτιν παλεύει να μας σώσει – Του οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη»

by Τόνια Τζαφέρη
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο Πούτιν παλεύει να μας σώσει – Του οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οι δηλώσεις για τον Ρώσο πρόεδρο

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κάθε φορά που αναφέρεται είτε στην κυβέρνηση, είτε σε θέματα πολιτικής. Αυτήν την φορά, στάθηκε και πάλι στο πλευρό του Πούτιν λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι σωτήρας.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο Πούτιν παλεύει να μας σώσει – Του οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη»

Ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παίρνει θέση υπέρ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Στις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ρωσίας και του προέδρου της Βλαντιμίρ Πούτιν, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», ο οποίος έχει αποσυρθεί από τα διοικητικά του συλλόγου, ανέφερε τα εξής:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Ο λόγος που δεν τα βάζω με τον εκάστοτε πρωθυπουργό, είναι γιατί όλοι αυτοί είναι πιόνια του συστήματος. Εντολές ακολουθούν. Μην πω κιόλας ότι τους έχουν κρατημένους κι από τα αρ…δια κι αναγκάζονται και τα κάνουν. Το θέμα είναι ποιοι είναι από πίσω τους. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum, αυτούς πολεμάει ο Πούτιν. Αυτούς προσπαθεί να ρίξει και να μας σώσει εμάς και όλη την ανθρωπότητα. Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβετε. Προφανώς και δεν πρέπει να πεθαίνει κόσμος.

Δημητρης Γιαννακόπουλος:”Ούτε Ουκρανός, ούτε Αφγανός, ούτε Έλληνας, ούτε Τούρκος, ούτε μουσουλμάνος, ούτε Εβραίος, κανένας!”

Όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία. Από εκεί και πέρα όμως, διαβάστε, μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο, τι θέλουν να μας κάνουν και για ποιο λόγο γίνεται αυτός ο πόλεμος στη Ρωσία, προτού βγούμε όλοι με τις κιτρινομπλέ σημαίες. Κι όσον αφορά το τι θα έκανα: Θα έστελνα μια τεράστια συγγνώμη στον Πούτιν για αυτά που έχουμε κάνει σαν χώρα τα τελευταία 24ωρα και θα του έλεγα όταν τελειώσει με όλους αυτούς τους νεοταξιστές να μας δώσει τη δυνατότητα να βγούμε μαζί με τη Ρωσία από το ΝΑΤΟ».

Προτεινόμενα