Δημήτρης Σταρόβας: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

by Maria Giannoutsou
Δημήτρης Σταρόβας: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό και επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής αλλά τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και παίρνει εξιτήριο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται για δέκατη ημέρα στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη. Ο 61χρονος καλλιτέχνης, που έχει ξεκινήσει να λέει τις πρώτες του λέξεις και προτάσεις, το βράδυ της Τετάρτης 23/5 πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής. Ωστόσο, σήμερα πηγαίνει καλύτερα και τα νέα για την πορεία της υγείας του είναι ευχάριστα.

Δημήτρης Σταρόβας: Πότε παίρνει εξιτήριο
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», το οποίο προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26/05, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα είναι ευχάριστα, καθώς αύριο, Δευτέρα 27/05, παίρνει εξιτήριο.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο δε του άφησε κάποια βλάβη. Η κολπική μαρμαρυγή και η υψηλή πίεση αντιμετωπίστηκαν κατόπιν φαρμακευτικής αγωγής, περπατάει κανονικά και η ομιλία του έχει αποκατασταθεί, αλλά όχι πλήρως, γεγονός που σημαίνει ότι ο γνωστός ηθοποιός χρειάζεται κάποιες λογοθεραπείες τις οποίες θα συνεχίσει στο σπίτι του.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη μίλησε στη δημοσιογράφο του Happy Day, Βιβή Μπουγιούρα, η οποία το πρωί της Πέμπτης 23/5 αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ωστόσο οι ίδιοι παραμένουν ψύχραιμοι και περιμένουν τους θεράποντες ιατρούς για να τους ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας του.

Προτεινόμενα