“Δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ”: Τι απίστευτο δώρο κληρώνει η Τούνη στο Instagram για να πάρει πίσω τους χαμένους followers της

Ιωάννα Τούνη: Κάνει δώρα για να κερδίσει τους unfollowers

Ιωάννα Τούνη: Ύστερα από τον ντόρο που προκάλεσε με το ατυχές σχόλιό της για τους Παξούς, η δημοφιλής influencer έχασε περισσότερους από 33.000 ακόλουθους στο Instagram. Τα σχόλια για τη διαδικτυακή περσόνα ήταν πέρα για πέρα αρνητικά. Ο σάλος που ξέσπασε να της κοστίζει πολλά unfollow. Γεγονός που μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει στις επαγγελματικές δραστηριότητές της, μέσω instagram.

Οι 800.000 ακόλουθοί «έπεσαν» στους 767.000, με την Τούνη να αναλαμβάνει δράση μετά τις πυρκαγιές. Με την κίνησή της κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες, να αυξήσει τους followers της κατά 5.000. Ο αριθμός τους φτάνει αυτή τη στιγμή τους 772.000.

Χάρισε στο κοινό της ακόμα έναν μεγάλο διαγωνισμό, με πολλούς νικητές και ακριβά δώρα, με τους χρήστες του διαδικτύου να δελεάζονται ξανά και να πατούν το «μαγικό» κουμπί του follow.

Φυσικά, τα αρνητικά σχόλια κάτω από τις νέες της αναρτήσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Όμως, όπως αποδεικνύεται, τα giveaways θα αποτελούν πάντα το δυνατό χαρτί της περσόνας.

Τα stories της Ιωάννας Τούνη που μαρτυρούν τα φοβερά δώρα

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα