Δώρισε το ένα της νεφρό σε αγοράκι 2 ετών και του έσωσε τη ζωή – Η ιστορία της 21χρονης ηρωίδας

by Τόνια Τζαφέρη

Πήρε την απόφαση να χαρίσει απλόχερα ζωή

Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δύναμη και η θέληση ανθρώπων να βοηθήσουν και να χαρίσουν απλόχερα ζωή και χαρά. Αποδεικνύουν πως ακόμη υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο και αξίζει να ζεις για να προσφέρεις βοήθεια και αλληλεγγύη. Τα συναισθήματα που κατάφερε να χαρίσει η 21χρονη ηρωίδα στον μικρό αλλά και την οικογένεια του, είναι απερίγραπτα.

Μέσα από αντίστοιχες ιστορίες συμπεραίνουμε πως υπάρχει ανθρωπιά και καλοσύνη στον κόσμο. Ακόμη και αν δεν τη συναντά κάποιος συνήθως στην καθημερινότητά του.

Πολλές φορές κρύβεται εκεί που δεν το περιμένεις! Τρανή απόδειξη είναι το παράδειγμα αυτής μιας 21χρονης γυναίκας. Εκείνη σε μια πράξη αλληλεγγύης δώρισε το νεφρό της σ’ ένα δίχρονο αγοράκι, σώζοντάς του τη ζωή!

Ο μικρός Κόλτον από τότε που ήταν μόλις 10 ημερών έκανε αιμοκάθαρση καθημερινά. Μόλις έκλεισε τα 2 του χρόνια ήταν πλέον επιτρεπτή η μεταμόσχευση οργάνου. Οπότε ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να βρεθεί συμβατός δότης.

Η μητέρα του προσφέρθηκε να είναι αυτή η δότρια. Όμως, δυστυχώς οι αναλυτικές εξετάσεις (σ.σ. προκειμένου να μάθει αν ήταν συμβατή) έδειξαν ότι έχει καρκίνο του μαστού. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει διπλή μαστεκτομή. Έτσι, η ίδια δεν μπορούσε να βοηθήσει το παιδί της.

Ευτυχώς για την οικογένεια, η σωτήρας του Κόλτον ήταν η κόρη μιας γνωστής της μητέρας, η οποία αποφάσισε να κάνει δωρεά το ένα από τα νεφρά της και να σώσει το μικρό αγόρι, εφόσον βρέθηκε συμβατή.

Δώρισε το ένα της νεφρό σε αγοράκι 2 ετών και του έσωσε τη ζωή – Η ιστορία της 21χρονης ηρωίδας

Οι εγχειρήσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ο μικρός Κόλτον είναι πιο υγιής και χαρούμενος από ποτέ, ενώ στο πρόσωπο της σωτήρας του βρήκε μια μεγάλη αδερφή να τον προσέχει.

Το βίντεο με την 21χρονη ηρωίδα και τον μικρό Κόλτον

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν