“Δόξα στην Παπαρίζου που ήταν η μόνη που αποχώρησε”: Τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αποθέωσης για την Έλενα

by Τόνια Τζαφέρη

Έλενα Παπαρίζου: Αποχώρησε μετά τα όσα συνέβησαν στα βραβεία MAD

Δυστυχώς ενώ είχαν προετοιμαστεί τόσο όμορφα πράγματα στα φετινά βραβεία, επισκιαστήκαν από τον άγριο ξυλοδαρμό… που “πήρε μπάλα” και την Παπαρίζου η οποία περίμενε να παραλάβει το βραβείο της.

“Δόξα στην Παπαρίζου που ήταν η μόνη που αποχώρησε”: Τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αποθέωσης για την Έλενα

Η Παπαρίζου ήταν η μόνη από τους καλλιτέχνες που αποχώρησε εντελώς από τα βραβεία, δεν έκανε τα acts τα οποία είχε προγραμματίσει και αποθεώνεται.

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή απονομή των βραβείων MAD VMA 2022, αφού σημαδεύτηκε από τις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο.

Εν μέσω των απαράδεκτων σκηνών που εκτυλίχθηκαν, βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου η ο ποία βρισκόταν εκεί όταν οι τράπερς Light και Snik άρχισαν να… παίζουν ξύλο.

Η Έλενα Παπαρίζου έφυγε τρέχοντας και τρομοκρατημένη

Η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 20 λεπτά, με τους θεατές να είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι με όσα συνέβησαν και να γιουχάρουν τους τράπερς.

Η κατάσταση ξέφυγε με καρέκλες να εκσφενδονίζονται και να κρίνεται απαραίτητη η επέμβαση τρίτων. Κοντά στο σημείο της συμπλοκής βρισκόταν και η Έλενα Παπαρίζου, με την τρομοκρατημένη τραγουδίστρια να φυγαδεύεται από τους διοργανωτές.

Μάλιστα, η Παπαρίζου ήταν η μόνη από τους καλλιτέχνες που αποχώρησε εντελώς από τα βραβεία και δεν έκανε τα acts τα οποία είχε προγραμματίσει.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν