Δύσκολα τα πράγματα για το 2021: Διαλύονται σχέσεις και έρχονται ξαφνικοί χωρισμοί – 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2023

Δύσκολα τα πράγματα για το 2021: Διαλύονται σχέσεις και έρχονται ξαφνικοί χωρισμοί – 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2023

Ζώδια 2023: Τι λένε οι προβλέψεις για το νέο έτος

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τα ζώδια του 2023. Όπως σημειώνεται αλλαγές προς το χειρότερο θα δουν να έρχονται σταδιακά μέσα στη νέα χρονιά του 2023 οι παρακάτω τέσσερις εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου.

Ανάδρομος Ερμής λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος και χωρισμοί με το που πατήσει το πόδι του το… 2023! Αυτό είναι κάποια από τα άσχημα που φέρνει το 2023 για ορισμένα από τα ζώδια.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oroskopos.gr, μέσα στο 2023 θα βιώσουν προβλήματα στην σχέση τους και ο χωρισμός μπορεί να είναι μονόδρομος.

Δύσκολα τα πράγματα για το 2021: Διαλύονται σχέσεις και έρχονται ξαφνικοί χωρισμοί – 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2023

Υδροχόος

Καλωσορίζεις το 2023 με πολλά κατάλοιπα και έννοιες από όλα όσα μεσολάβησαν το περασμένο έτος! Είναι γεγονός ότι άλλαξες, ωρίμασες, σου δόθηκαν σημαντικά μαθήματα και πιστεύω ότι έχεις καταλήξει μέσα σου στο τι είναι σωστό, τι πρέπει να γίνει και τι είναι καλύτερο για το μέλλον σου! Η προτεραιότητά σου είναι να βρεις και πάλι τον εαυτό σου και να απεγκλωβιστείς από κάθε τι που στέκεται εμπόδιο! Στα αισθηματικά έφαγες τα μούτρα σου, έκανες όμως και λάθη τα οποία πλέον τα αναγνωρίζεις και τα παραδέχεσαι!

Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι ο χρόνος πίσω δεν γυρνά και όσο και να θες να διορθώσεις το παρελθόν, το μόνο που μπορείς να κάνεις από αυτό, είναι το να αξιοποιήσεις τα μαθήματα που σου έδωσε. Στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, μέχρι να ολοκληρώσει ο Κρόνος την πορεία του στο ζώδιό σου, κλείνουν κάποιοι κύκλοι και αποφασίζεις εσύ ο ίδιος έναν χωρισμό, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά…

Η βαθύτερη ανάγκη σου αυτή την χρονιά θα είναι να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να αλλάξεις παραστάσεις, να δεις τις καταστάσεις αλλιώς… και αυτό ακριβώς θα γίνει, όμως στην δική σου περίπτωση για να γίνει αυτό, θα αντιληφθείς ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου το πονεμένο χτες.

Λέων

Το 2023 ξεκινά με τον Κρόνο από τον Υδροχόο να συνεχίζει και να ολοκληρώνει την πορεία του. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία 2 ½ χρόνια μόνο «γενναιόδωρα» δεν μπορούν να χαρακτηριστούν για τον τομέα των σχέσεων. Πιέστηκες, προβληματίστηκες, απογοητεύτηκες, μπορεί να χώρισες και να τα ξαναβρήκες, ένιωσες μοναξιά… Θα με ρωτήσεις όλα αυτά συνεχίζονται; Έως τις 7 Μαρτίου 2023 όπου ο Κρόνος ολοκληρώνει την πορεία του στον Υδροχόο, θα κληθείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης.

Εσύ που προσπαθούσες με νύχια και με δόντια, κάνοντας υπομονή και συμβιβασμό, προκειμένου να κρατήσεις κοντά σου τον σύντροφό σου, στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, θα αντιληφθείς ότι η κατάσταση δεν αλλάζει, ότι τίποτα δεν διορθώνεται… Το ξέρω πως είναι στην φύση σου να θες πολλές φορές να κυριαρχείς και να αλλάζεις τα δεδομένα, όμως το 2023 η βαθύτερη ανάγκη σου θα είναι να υπάρχει εξέλιξη, προοπτική και ανανέωση…

Όταν αυτό το «τρίπτυχο» δεν υπάρχει τότε θα κάνεις «μπραφ» και θα φεύγεις! Η αλήθεια είναι ότι θα πικραθείς από την στάση και την συμπεριφορά του ανθρώπου που είσαι σε σχέση, όμως ακόμα και ένας χωρισμός, στην δική σου περίπτωση θα σε οδηγήσει σε κάτι πολύ καλύτερο για την πορεία σου!

Ιχθύς

Το νέο έτος ξεκινά και είσαι μπουρινιασμένος, τα έχεις μαζεμένα στο σύντροφό σου ενώ υπάρχουν και συχνά καβγάδες. Δεν σκέφτεσαι τον χωρισμό, πιστεύεις ότι είναι μία μικρή κρίση που λίγο αργότερα θα ξεπεραστεί, ενώ κυρίως ρίχνεις την ευθύνη στις πιέσεις που έχετε και ο ένας αλλά και ο άλλος στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.

Τα καβγαδάκια συνεχίζονται ως τον Μάρτη και εσύ οφείλεις να μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά, να μην μελοδραματοποιείς τις καταστάσεις αλλά και να μην είσαι στον κόσμο σου θεωρώντας ότι τα πάντα είναι σίγουρα και δεδομένα!

Ο Κρόνος θα περάσει στις 7 Μαρτίου στο ζώδιό σου και σταδιακά θα δοκιμάσει τα συναισθήματά σου, τις επιθυμίες σου, την σχέση σου… Αν έχεις κάνει σφάλματα στην σχέση, δυστυχώς θα τα δεις μπροστά σου και θα πρέπει να τα διαχειριστείς και να τα λύσεις! Το καμπανάκι του χωρισμού χτυπάει πολύ έντονα μετά το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, αλλά πολύ περισσότερο το καλοκαιράκι, όπου τότε φαίνεται ότι υπάρχουν εξελίξεις που προκαλούν κόντρα και ρήξη στην σχέση σου.

Παρθένος

Το 2023 ξεκινά και τα μαύρα σύννεφα δεν έχουν φανεί ακόμα στα αισθηματικά σου. Σίγουρα από τον Αύγουστο του 2022, κάποιες εντάσεις, κάποια καβγαδάκια σου δώσανε σταδιακά το μήνυμα ότι με τον σύντροφό σου έχετε κάποιες αντιθέσεις ή βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά… Είναι όμως και γεγονός ότι το έριξες πολύ στην δουλειά και έβαζες κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα, είτε επειδή δεν τα έβλεπες και δεν ήθελες να τα παραδεχθείς