Δύσκολες στιγμές για τη σύζυγο του Παύλου: «Η Μαρί Σαντάλ χάνει σιγά σιγά τις δυνάμεις της. Η απειλή για τη ζωή της»

Μαρί Σαντάλ: Οι δύσκολες στιγμές που αποκαλύπτονται στο βιβλίο

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η βιογραφία της 55χρονης Μαρί Σαντάλ με τίτλο «Παρολίγον Βασίλισσα». Το βιβλίο ξετυλίγει τη παραμυθένια ζωή της δισεκατομμυριούχου που όνειρο της ήταν από μικρή να γίνει πριγκίπισσα και να παντρευτεί μέλος βασιλικής οικογένειας.

Τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και ο Παύλος κι άτομα από το πολύ στενό περιβάλλον τους, μιλούν για τη δύναμη του χρήματος, τις αποφάσεις του Κωνσταντίνου πριν και μετά το δημοψήφισμα αλλά και για μια δύσκολη στιγμή στη ζωή της 55χρονης, που μέχρι πρόσφατα γνώριζαν ελάχιστοι και παραλίγο να της στοιχίσει την ζωή της

Στο βιβλίο, αποκαλύπτεται και μια δύσκολη στιγμή της Μαρί Σαντάλ τη μέρα που έφερε στον κόσμο το 4ο παιδί της. Όταν κατά τη διάρκεια της γέννας παρουσίασε κάποια στιγμή ακατάσχετη αιμορραγία.

«Η ώρα περνάει. Η Μαρί-Σαντάλ χάνει σιγά-σιγά τις δυνάμεις της. Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Η απειλή για την ζωή της γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Αγωνία φυσικά αρχίζει να σφίγγει την καρδιά του Παύλου, καθώς ο χρόνος κυλάει βασανιστικά και δεν του αναγγέλλει κανείς την ευχάριστη είδηση που περιμένει», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε απόσπασμα του βιβλίου της.

Η Μαρί Σαντάλ έφερε στον κόσμο τον Οδυσσέα Κίμωνα, απέκτησε και πέμπτο παιδί και στη συνέχεια αφοσιώθηκε στη σχεδίαση παιδικών ρούχων.

«Οι γονείς δεν πρέπει να ντύνουν τα παιδιά τους με ρούχα μεγαλίστικα. Το σωστό είναι να τηρείται η παιδικότητα και να μην είναι τα παιδικά ρούχα απομιμήσεις των μεγάλων».

Η γνωριμία της Μαρί Σαντάλ με τον Παύλο

Μέχρι όμως να φτάσουμε στο γάμο του 1995, χρειάστηκε να βάλουν το χέρι τους δύο Έλληνες. Ο κροίσος Φίλιππος Νιάρχος που διοργάνωσε το επίμαχο πάρτι και ο Αλέκος Παπαμάρκου, που γνώριζε την οικογένεια Μίλερ από το παρελθόν

«Όταν μεγαλώσω θα γίνω πριγκίπισσα, θα φορέσω ένα μακρύ φόρεμα και στο γάμο μου θα έχω 1.000 καλεσμένους, έλεγα μικρή. Δεν φανταζόμουν ποτέ τον τρόπο που θα γινόταν αυτό», είπε η Μαρί Σαντάλ.

«Ο Αλέκος με είχε επιλέξει για σύντροφο του Παύλου. Δεν ήθελα να πάω στο πάρτι. Ήξερα ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο συνοικέσιο επειδή ο Αλέκος μου έλεγε επί εβδομάδες ότι γνώριζε το άριστο πρόσωπο για μένα. Και δεν ένιωθα άνετα να είμαι δεδομένη».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη