Δύσκολο ακόμα και να το γράψεις: Δεν έχει ξαναζητηθεί αντίστοιχο ποσό στην τηλεόραση – Το υπέρογκο ποσό που ζητά ο Ντάνος για το Survivor Αll star

Ντάνος: Τι συζητιέται λίγο πριν ξεκινήσει το πρότζεκτ

Τον ρόλο παρουσιαστή αναλαμβάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει το “Survivor Αll star”, ωστόσο το πραγμα φαινεται να εχει κολλησει λιγο στο χρηματικό ποσό που ζητάει ο γνωστός Ντάνος.

Έπειτα από πολλές συζητήσεις και καθυστερήσεις, όπως όλα δείχνουν το Survivor All Star, το οποίο περιμένουμε πως και πως τα τελευταία χρόνια, θα γίνει την φετινή σεζόν και η παραγωγή έχει ξεκινήσει πυρετωδώς τις συζητήσεις με πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το project, έπειτα και από την ολοκλήρωση του τελευταίου κύκλου του παιχνιδιού.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί και είναι πιθανόν να δούμε είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά και ο Ντάφυ, Τριαντάφυλλος.

Όσο για τον Ντάνο, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει μαθευτεί ωστόσο ποιοι θα συμμετέχουν, και όσο για τον Ντάνο, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις καθώς χωρίς τον πρώτο νικητή του Survivor, δεν γίνεται, και είναι κάτι που περιμένει και το τηλεοπτικό κοινό πως και πως και λόγο δημοφιλίας αλλά και αγωνιστικότητας, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει ζητήσει το μεγαλύτερο ποσό που έχει ζητηθεί σε αντίστοιχο ριάλιτι.

Τρεις μέρες γινόντουσαν ραντεβού στην Acun Media για να αποφασίσουν τελικά αν θα γίνει την επόμενη σεζόν το πολυαναμενόμενο Survivor All Star και ποια «αστέρια» από τις προηγούμενες σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης θα καλεστούν για να στελεχώσουν τις ομάδες του All Star στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ στον Άγιο Δομίνικο.

Ο κόσμος φαίνεται ότι θέλει πολύ μία all star έκδοση του ριάλιτι και η προεργασία για τον Τούρκο παραγωγό έχει ξεκινήσει πριν το τέλος της πέμπτης σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. Σημαντική θα είναι η απουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου, του «Ντάνου», ο οποίος δυστυχώς για τους φανατικούς υποστηρικτές του δεν θα μπορέσει να συμμετέχει λόγω υποχρεώσεων. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αναλάβει μόνο την παρουσίαση.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024