Δύσκολο βράδυ για τη Δανάη Μπάρκα: «Είδα αυτό μόλις μπήκα σπίτι, προσπάθησα να μην ουρλιάξω»

Δανάη Μπαρκά: Το μικρό ατύχημα στο σπίτι και η διαπίστωση της παρουσιάστριας

Η παρουσιάστρια έκανε μια διαπίστωση για τον εαυτό της ύστερα από δύο τυχαία γεγονότα που της συνέβησαν. Έτσι η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Ιnstagram τι συνέβη που την έκανε να καταλάβει πράγματα για τον ευατό της.

«Νο1: Ψυχραιμία. Χθες, μετά από 10 ώρες δουλειάς, 3 ώρες οδήγησης σύνολο και με απομηνάρια πόνου στη μέση, έφυγα το βράδυ από το σπίτι για 2 ώρες. Όταν επέστρεψα, αντίκρυσα αυτό. Τα γλυκά σκυλάκια μου πρώτη φορά έκαναν ζημιά στο σπίτι. Σε άλλη περίπτωση ίσως ούρλιαζα. Τώρα απλά ανέπνευσα, τα έβαλα σε μια γωνία χωρίς να τα μαλώσω καν (γιατί είχε περάσει ώρα) και απλά οργανώθηκα και σε 25 λεπτά κατάφερα αυτό.

Νο2: Υπομονή. Σήμερα αποφάσισα να κάνω εκκαθάριση κοσμημάτων και αντίκρυσα αυτό. Το αγαπημένο μου δώρο γενεθλίων μπλεγμένο με άλλη μια μικρή αλυσίδα. Δεν έχω χειρότερο. Σε άλλη περίπτωση θα έκοβα την αλυσίδα, θα έσπαγα και τις δυο αλυσίδες, θα έπαιρνα κάποιον άλλον να το λύσει. Το έβαλα πείσμα, έκατσα με υπομονή και 12 λεπτά μετά, έγινε αυτό» υπογρμάμμισε η Δανάη Μπάρκα και συμπλήρωσε «Εν ολίγοις, ναι. Μπορεί εκ πρώτης ματιάς να μην είναι κάτι σημαντικό αλλά, ο καθένας από εμάς αναγνωρίζει το μεγάλωμά του διαφορετικά. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι η ψυχραιμία μου και η υπομονή μου έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Τώρα συνεχίζω τη μέρα μου ωριμότερη από ποτέ».

Η Δανάη Μπάρκα στο instagram για την ψυχραιμία και την υπομονή της

Related posts

Εξομολόγηση γυναίκας: «Προσπαθούσαμε για παιδί και ξαφνικά τον είδα γαμπρό δίπλα στην έγκυο σύζυγό του. Νοσηλεύτηκα στο Τζάνειο»

Ο Στέλιος εξομολογείται: Έκανα παιδί με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και εκείνη το φόρτωσε σε άλλον

Εξομολόγηση μητέρας: “12 χρόνια δε μπορούσαμε να κάνουμε παιδί & προσφέρθηκε ο κουμπάρος. Σκοτώθηκε σε τροχαίο και πεθαίνω κάθε μέρα”

«Είναι λεπτή η θέση μου»: Λύγισε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη και για τις βαρύτατες καταγγελίες

Η ιστορία της κυρίας Ελένης: Μου βρήκαν όγκο στο οπτικό νεύρο και από τότε άλλαξα. Χαρείτε τη ζωή σας!

Η συγκινητική κατάθεση ψυχής της Μαρίας Ηλιάκη: «Μάθαμε σήμερα ότι η γιαγιά μας είναι μαζί με τον Θεούλη»

Η Δέσποινα Βανδή εξομολογείται: «Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα στη ζωή μου, ούτε ως παιδί ούτε ως ενήλικη»

Εξομολόγηση γυναίκας: «Μπαμπά ζήτησα διαζύγιο» του είπα. «Και πολύ άργησες!» μου απάντησε

Κατάθεση ψυχής: «Δεν πήγα στον επιτάφιο, δεν έβαψα αυγά, δεν θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα»