Δύσκολο βράδυ για τη Δανάη Μπάρκα: «Είδα αυτό μόλις μπήκα σπίτι, προσπάθησα να μην ουρλιάξω»

Δανάη Μπαρκά: Το μικρό ατύχημα στο σπίτι και η διαπίστωση της παρουσιάστριας

Η παρουσιάστρια έκανε μια διαπίστωση για τον εαυτό της ύστερα από δύο τυχαία γεγονότα που της συνέβησαν. Έτσι η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Ιnstagram τι συνέβη που την έκανε να καταλάβει πράγματα για τον ευατό της.

«Νο1: Ψυχραιμία. Χθες, μετά από 10 ώρες δουλειάς, 3 ώρες οδήγησης σύνολο και με απομηνάρια πόνου στη μέση, έφυγα το βράδυ από το σπίτι για 2 ώρες. Όταν επέστρεψα, αντίκρυσα αυτό. Τα γλυκά σκυλάκια μου πρώτη φορά έκαναν ζημιά στο σπίτι. Σε άλλη περίπτωση ίσως ούρλιαζα. Τώρα απλά ανέπνευσα, τα έβαλα σε μια γωνία χωρίς να τα μαλώσω καν (γιατί είχε περάσει ώρα) και απλά οργανώθηκα και σε 25 λεπτά κατάφερα αυτό.

Νο2: Υπομονή. Σήμερα αποφάσισα να κάνω εκκαθάριση κοσμημάτων και αντίκρυσα αυτό. Το αγαπημένο μου δώρο γενεθλίων μπλεγμένο με άλλη μια μικρή αλυσίδα. Δεν έχω χειρότερο. Σε άλλη περίπτωση θα έκοβα την αλυσίδα, θα έσπαγα και τις δυο αλυσίδες, θα έπαιρνα κάποιον άλλον να το λύσει. Το έβαλα πείσμα, έκατσα με υπομονή και 12 λεπτά μετά, έγινε αυτό» υπογρμάμμισε η Δανάη Μπάρκα και συμπλήρωσε «Εν ολίγοις, ναι. Μπορεί εκ πρώτης ματιάς να μην είναι κάτι σημαντικό αλλά, ο καθένας από εμάς αναγνωρίζει το μεγάλωμά του διαφορετικά. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι η ψυχραιμία μου και η υπομονή μου έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Τώρα συνεχίζω τη μέρα μου ωριμότερη από ποτέ».

Η Δανάη Μπάρκα στο instagram για την ψυχραιμία και την υπομονή της

Related posts

Μύκονος: O Νίκος Οικονομόπουλος έφτιαξε ξενοδοχείο και η χλιδή του στο εσωτερικό ξεπερνάει και 5στερα στο Ντουμπάι

Πήρε θέση η Ράνια Τζίμα για τον Απόστολο Λύτρα: Είπε αυτό που κανένας δεν τολμάει και όλοι την αποθεώνουν

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ βάζουν τέλος στις φήμες