Δυστυχώς τα νέα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ δυσάρεστα και μαθεύτηκαν στο Μπάκιγχαμ

by Maria Giannoutsou
Δυστυχώς τα νέα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ δυσάρεστα και μαθεύτηκαν στο Μπάκιγχαμ

Η πραγματικότητα έγινε γνωστή στη δημόσια σφαίρα από άτομο που δούλεψε μαζί της.

Η Κέιτ Μίντλετον περνά την πιο μεγάλη δοκιμασία της ζωής της, έχοντας πρόσφατα διαγνωστεί με καρκίνο, με τη βασιλική οικογένεια σύσσωμη να επιχειρεί να ξεπεράσει αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, που έχει προκύψει με τον Βασιλιά Κάρολο επίσης να πάσχει από την ίδια ασθένεια και τις φήμες να συνεχίζουν να διαδίδονται.

Δυστυχώς τα νέα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ δυσάρεστα και μαθεύτηκαν στο Μπάκιγχαμ

Τροφή στις φήμες, αυτή την φορά, έδωσε ένα αρκετά κοντινό πρόσωπο του πριγκιπικού ζευγαριού της Κέιτ με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η Αμάια Αριέτα, που έχει εργαστεί ως στυλίστρια των παιδιών τους, μοιράστηκε τους φόβους της για τις δύσκολες στιγμές, που περνά αυτή τη στιγμή η Κέιτ, με αποτέλεσμα και πάλι τα ερωτήματα να προκύπτουν για το τι πραγματικά συμβαίνει με την Πριγκίπισσα, με τον Ουίλιαμ να έχει… κι άλλη στενοχώρια να χειριστεί.

Η αναφορά της Αμάια Αριέτα στην κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον και τη δοκιμασία με τον Ουίλιαμ.

Όπως αναφέρει η ίδια, η Κέιτ «περνά μέσα από μια κόλαση», καθώς η ανάγκη να αντιμετωπίσει την ασθένεια, από την οποία υποφέρει, έχει θέσει εν αμφιβόλων το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του δημοσίου βίου της. «Πονά η καρδιά μου αυτή τη στιγμή, περνάνε πολύ δύσκολα, αλλά ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν. Είναι πολύ προσωπικό αυτό, που τους συμβαίνει», επεσήμανε σε δηλώσεις της.

Η Αμάια Αριέτα είχε δουλέψει ως στυλίστρια την εποχή, που ο Πρίγκιπας Τζορτζ ήταν μωρό, μίλησε και για το δικό της ρόλο στο παλάτι, λέγοντας πως οι επιλογές της στυλιστικά για τη βασιλική οικογένεια είχαν σημειώσει απόλυτη επιτυχία. «Υπήρχαν πολύ μικρά χρονικά περιιώρθα να ετοιμάσεις το οτιδήποτε, αλλά είμαι πολύ υπερήφανη, που στο τέλος της ημέρας ήταν όλοι τους τόσο όμορφοι. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, που δούλεψα για αυτούς», τόνισε.

Δυστυχώς τα νέα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ δυσάρεστα και μαθεύτηκαν στο Μπάκιγχαμ

Χειρουργήθηκε από γιατρούς του νοσοκομείου του Πάπα
Γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, συνέθεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ, ανέφερε το ιταλικό περιοδικό Gente. Η πολυκλινική είναι το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται παραδοσιακά όλοι οι ποντίφικες, ενώ και ο σημερινός πάπας Φραγκίσκος έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα.

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, ενώ το περιοδικό υποστηρίζει ότι η πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα». «Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Όσον αφορά στον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει, τέλος, ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκκαλα».

Προτεινόμενα