Εάν κάποιος «άντρας» πειράξει το κορίτσι μου, η φυλακή θα φαντάζει παράδεισος – Οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη

by Τόνια Τζαφέρη

“Πολλοί γονείς κάθονται και πετάνε χαρταετό”

«Και κάπως έτσι, στην καθημερινότητά μας, «άντρες» δολοφονούν γυναίκες σαν να μην συμβαίνει τίποτα»

Στο ευαίσθητο θέμα των γυναικοκτονιών άγγιξε και πάλι ο γνωστός παρουσιαστής στέλνοντας το δικό του μήνυμα και κάνοντας τις δικές του δηλώσεις, οι οποίες προκαλούν αίσθηση.

«Και κάπως έτσι, στην καθημερινότητά μας, «άντρες» δολοφονούν γυναίκες σαν να μην συμβαίνει τίποτα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, με αφορμή τα τελευταία τραγικά γεγονότα που έγιναν στα Γλυκά Νερά και τη Φολέγανδρο, αλλά και την έξαρση της εγκληματικότητας που παρουσιάζονται κυρίως από τους νέους ανθρώπους, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook.

Εάν κάποιος «άντρας» πειράξει το κορίτσι μου, η φυλακή θα φαντάζει παράδεισος – Οι δηλώσεις του Αντώνη  Κανάκη

«Τα 11χρονα, 12χρονα, 13χρονα και ούτω καθεξής, ακούνε αποκλειστικά τραγούδια που εκτός από τα ναρκωτικά, τα όπλα και το έγκλημα, αποθεώνουν και κάθε μορφής σεξουαλικής αντικειμενοποίησης των γυναικών και βίας εναντίον τους και πολλοί γονείς πετάνε χαρταετό», αναφέρει σε ένα σημείο της ανάρτησής του ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης: “Κανένας δεν ζει τη ζωή του για τον ίδιο και τη ψυχούλα του”

Και συνεχίζει: «Μια ολόκληρη γενιά μεγαλώνει με μοναδικές αξίες το τρίπτυχο «εξωτερική εμφάνιση, διασημότητα, χρήμα» χωρίς την παραμικρή κουβέντα για καλλιέργεια, εσωτερική ομορφιά, αγάπη, συμπόνια, ενσυναίσθηση και ψυχική υγεία.

Μια ολόκληρη γενιά δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αυτοφωτογραφίζεται όλη την ημέρα και να δημοσιεύει τις φωτογραφίες αυτές σε μια απολύτως ψεύτικη και απάνθρωπη μορφή κοινωνικοποίησης, όπου κανένας δεν ζει τη ζωή του για τον ίδιο και τη ψυχούλα του, αλλά για μία ανούσια, επιφανειακή, εφήμερη, σχεδόν στιγμιαία αποδοχή των άλλων.

Φυσικά κανένας, μα κανένας δεν ασχολείται με το θέμα», αναφέρει ο Αντώνης Κανάκης.

Ο γνωστός παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης, στην ανάρτησή του στα social media, αναφέρει ότι μόνο στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να πειράξει το δικό του κορίτσι, μπορεί να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν