«Έχασα 17 κιλά σε 50 ημέρες, το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν»: Η εξομολόγηση της Ρεγγίνας Μακέδου για την μάχη που έδωσε

Ρεγγίνα Μακέδου: Αντιμέτωπη και πάλι με τον καρκίνο

Κατάθεση ψυχής έκανε για μια ακόμη φορά η αγαπημένη μας Ρεγγίνα Μακέδου η οποία μίλησε και πάλι ανοιχτά για τις τόσο δύσκολες ημέρες που περνά δίνοντας την δίκη της μάχη για την ίδια της την ζωή, χωρίς να χάνει το χαμόγελο της.

«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δε μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόοοσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, καααάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17.

Περισσότερες δηλώσεις από την Ρεγγίνα Μακέδου για την υγεία της

Όλοι εδώ στα εξωτερικά που παλεύουμε, παλεύουμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε… Με τις θεραπείες μας, τις εξετάσεις μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Κάθε επίσκεψη είναι ένα “σε παρακαλώ Θεέ μου να ‘μαι καλά” για όλους μας και είμαστε πολλοί! Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, απλά τον περπατάω όποτε μπορώ με τρέλα.

Γενικά η διαδικασία της αποκατάστασης όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολη. Και εγώ πέφτω, και κλαίω, και φοβάμαι, και νευριάζω, είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να κρατήσω μία θετική στάση κυρίως για μένα, αλλά και για τους δικούς μου που τελικά αυτοί με κρατάνε όρθια. Όμως κάθε μέρα, κάθε μέρα μόλις ανοίγω τα μάτια μου χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Και πάντα, ακόμα και όταν είμαι στα κάτω μου, βρίσκω τον λόγο να πω ευχαριστώ», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Related posts

Γροθιά στο στομάχι η εξομολόγηση της Ρεγγίνας Μακέδου για την κατάσταση της: «Μήπως πάρω κανένα γραμμάριο»

Η μαχήτρια ζωής Ρεγγίνα Μακέδου αποκαλύπτει: Ο λόγος που ο Σεπτέμβρης είναι ο σημαντικότερος μήνας για εκείνη

Μια ηρωίδα της ζωής: Η Ρεγγίνα Μακέδου μας δείχνει τις αλλαγές που έχει υποστεί η εμφάνισή της αφότου μετά την περιπέτεια της υγείας της

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση υγείας της Ρεγγίνας Μακέδου: «Είμαι πολύ καλύτερα»

Επιπλοκές στην υγεία της Ρεγγίνας Μακέδου: «Πέρασα δύσκολα, έκλαψα, ξέσπασα»

«Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο»: Ανησυχία για την Ρεγγίνα Μακέδου μετά τη νέα της ανάρτηση

Το δημόσιο μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά την μεταμόσχευση

Ξανά στο νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου: «Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος»

Της ευχόμαστε τα καλύτερα: Γενέθλια για τη μαχήτρια της ζωής Ρεγγίνα Μακέδου που έγινε 37