Έχασε τα μαλλιά της από χημειοθεραπείες και ο σύντροφός της ξύρισε το κεφάλι του και της έκανε πρόταση γάμου

Ιστορία αγάπης: Το νεαρό ζευγάρι που έμεινε μαζί στις πιο δύσκολες στιγμές

Συγκλονιστική είναι η ιστορία αγάπης δυο νέων ανθρώπων οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Η αληθινή αγάπη του 24χρονου Λούκας Ντ’ Ονόφριο για την κοπέλα του αποδείχθηκε όταν εκείνη διαγνώσθηκε με λέμφωμα Non Hodgkin και η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη.

Το αρχικό σοκ έδωσε τη θέση του στο πείσμα και την επιμονή, για να κερδίσουν μαζί την ασθένεια και να πάρουν ξανά τη ζωή τους πίσω.

Πως γνωρίστηκε το ζευγάρι που παραδίδει μαθήματα αγάπης

Η Ταμάρα Μπρούζο στα 15 της γνώρισε τον Λούκας, ήταν η πρώτη της σχέση. Μια σχέση η οποία κράτησε και έπειτα από το σχολείο, ενάντια στις προβλέψεις. Λίγα όμως χρόνια μετά, ο καρκίνος της χτύπησε τη πόρτα. Σε όλη διάρκεια της θεραπείας, δεν χωρίστηκαν, στη χημειοθεραπεία, έχασε τα μαλλιά της, ο Λούκας ξύρισε το κεφάλι του. Έτρωγε το ίδιο φαγητό με τη κοπέλα του, βίωσε όσο πιο πολύ μπορούσε την ασθένεια της Ταμάρα.

Την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας της, εκείνος μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου και το στόλισε με 100 κεριά και 60 μπαλόνια στα οποία είχε δέσει φωτογραφίες με τις στιγμές που οι δύο τους είχαν ζήσει τα τελευταία 6 χρόνια.

Η πρόταση γάμου, η δυνατή αγάπη και το μεγάλο ναι!

Οι φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού ήταν επίσης εκεί. Όταν η Ταμάρα μπήκε μέσα, εκείνος γονατιστός κρατώντας ένα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα της ζήτησε να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους… Συγκινημένη τον αγκάλιασε και βεβαίως, του είπε το πολυπόθητο «ναι»!

Related posts

Μαθεύτηκε σήμερα ποιος αγόρασε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα – Πόσα χρήματα έδωσε

Έκτακτο: Ανακοίνωσε τα μαντάτα για τον Δημήτρη Σταρόβα η Ματίνα Παγώνη, πριν λίγο

Δυστυχώς δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης – Του έγινε γνωστό νωρίς το πρωί