«Έχει εμμονή μαζί μου, είναι τόσο άρρωστος που θα μου κάνει κακό»: Συγκλονίζει η Κατερίνα Καινούργιου

” Έχω φτάσει σε σημείο να αναγκάζομαι να μην φεύγω μόνη από το σπίτι”

Να κινηθεί νομικά σκέφτεσαι η Κατερίνα Καινούργιου προς ένα πρόσωπο, το οποίο θεωρεί πως έχει εμμονή μαζί της και σκέφτεται ενδεχομένως ότι ίσως την βλάψει.

Πιο αναλυτικά η παρουσιάστρια προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Super Κική στα social media για τους δημοσιογράφους, ενώ υπογράμμισε, μάλιστα, πως φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη Super Κική, επισημαίνοντας «επειδή έχω παρακολουθήσει κάποιες συνεντεύξεις της, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα. Πονεμένο πλάσμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει τόσο δύσκολα, εγώ για κάποιον λόγο τον δικαιολογώ σε κάποιες αντιδράσεις. Εσύ βρε Κική μου που έχεις περάσει δύσκολα, γιατί μας μειώνεις; Και η Κική για ένα κομμάτι ψωμί δουλεύει για ένα μεροκάματο».

Κατερίνα Καινούργιου: “Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος μαζί μου που θα βλάψει τη σωματική μου ακεραιότητα”

Όσον αφορά την εμμονή που έχει ένας δημοσιογράφος μαζί της, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε “ειδικά εμείς εδώ δεν έχουμε καμία εμμονή, απλά σχολιάσαμε αυτό το οποίο τοποθετήθηκες. Κική μου δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει δημοσιογραφική εμμονή. Κάποιος να σε χτυπάει ανελέητα. Εγώ παραδείγματος χάριν το τελευταίο διάστημα, το βιώνω συνέχεια. Εμμονή σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο, δημοσιογράφο. Βασικά δεν είναι δημοσιογράφος, δεν υπογράφει καν τα άρθρα του, μόνο με ένα ψευδώνυμο”.

Και προσθέτει η Κατερίνα Καινούργιου “έχω φτάσει να συζητάω με την οικογένειά μου και να πιστεύω με αυτά που γράφει, τις κακίες, τα τέρατα, τα ανήθικα και εμετικά αυτά σχόλια, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό. Λέω στον μπαμπά μου να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος μαζί μου που θα βλάψει τη σωματική μου ακεραιότητα. Του έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει και με βρίζει και μένα και το προϊόν μου με τον χειρότερο τρόπο, σε τέτοιο σημείο που μπορεί να με πειράξει και σωματικά. Έχω φτάσει σε σημείο να αναγκάζομαι να μη φεύγω μόνη από το σπίτι, γιατί νιώθω ότι θα μου κάνει ζημιά και κακό. Είναι τέτοια η εμμονή».

Το βίντεο με τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 11.500 εupώ πоζάρει έξω από το στούντιο

Έριξε αυλαία η Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε με 3 λέξεις τους τηλεθεατές του Mega

Να λέτε τα τούτα δυο τροπάρια της Παναγίας μας όταν μελαγχολείτε