«Έχει κλονιστεί η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη»: Mε καροτσάκι, δεν μπορεί να περπατήσει

Πέτρος Φιλιππίδης: Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για δυο απόπειρες βιασμού, αλλά και έναν βιασμό! Όλα αυτά έχουν επιδράσει και στην υγεία του, η οποία τους τελευταίους μήνες όλο και χειροτερεύει.

Αύριο, Παρασκευή (18/3) ξεκινά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και όπως αποκάλυψε στο Πρωινό ο συνήγορός του ότι θα ζητήσει διακοπή της δίκης.

Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ζητήσει διακοπή της δίκης: «Είναι παθολογικό το πρόβλημα, είναι ψυχολογικό. Ελπίζω να είναι σε θέση στη μετά διακοπή δικάσιμο να είναι παρόν. Εάν δεν μπορεί να περπατήσει, ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει. Δίκη χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη όπως αντιλαμβάνεστε είναι δυσχερής….»!

Και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Έχει κλονιστεί η υγεία του…»!

Τι δήλωσε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο συνήγορός του τόνισε: «Έχει διαύγεια πνεύματος. Είναι απόλυτα υγιής πνευματικά, σωματικά έχει πρόβλημα… υπάρχει η λύση με το καροτσάκι, θα είναι όμως στο δικαστήριο, θα έρθουν οι συνάδερφοι… Έχει δυσκολία στο να περπατήσει, έχει χάσει πολλά κιλά! Δεν είναι στο νοσοκομείο, είναι στη φυλακή…»!

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα