Έχω μπει στη φορμόλη: Η Ναταλία Γερμανού παρά τα 56 της χρόνια μοιάζει με 35αρα και εξηγεί πως διατηρείται νέα

by Newsroom i-diakopes.gr
Έχω μπει στη φορμόλη: Η Ναταλία Γερμανού παρά τα 56 της χρόνια μοιάζει με 35αρα και εξηγεί πως διατηρείται νέα

Ναταλία Γερμανού: Τα μυστικά ομορφιάς της

Η Ναταλία Γερμανού είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο καλοδιατηρημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Παρά τα 56 της χρόνια μοιάζει λες και είναι 35 χρονών.

Στα εγκαίνια του νέου κέντρου αισθητικής που άνοιξε με τη σύζυγό του ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε το «παρών» η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε το μυστικό που την κρατάει νέα και λαμπερή στο πέρασμα του χρόνου.

«Φορμόλη. Έχω μπει στη φορμόλη για να διατηρούμαι. Είναι καλό το DNA αλλά εντάξει, έχω και καλούς φίλους, προσπαθώ να γυμνάζομαι, να τρώω καλά, να κοιμάμαι πολύ, πίνω πολύ νερό, τρώω άγρια μύρτιλα και βατόμουρα και άγριες ρίζες και παντζάρια», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: Τι δήλωσε η παρουσιάστρια στις κάμερες για την εμφάνιση της

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, λέγοντας:

«Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν και όπως πάντα προτεραιότητα το κανάλι που βρίσκομαι με το οποίο με δένει ένα συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν θα με δένει και την επόμενη χρονιά. Εγώ έχω πολλές ορέξεις αλλά το κανάλι έχει όρεξη για το Σαββατοκύριακο. Οπότε θα είναι το “Καλύτερα δε γίνεται” και πολύ πιθανόν να είναι και κάτι βραδινό. Μου έχει λείψει αφάνταστα πολύ το βραδινό.

Έχω μπει στη φορμόλη: Η Ναταλία Γερμανού παρά τα 56 της χρόνια μοιάζει με 35αρα και εξηγεί πως διατηρείται νέα

Το Chart Show είναι μια εκπομπή που τη λάτρεψα και την αγάπησε ο κόσμος. Μου προτάθηκε αλλά είπα ότι είναι κάτι που για μένα έχει κλείσει σαν κύκλος και αν είναι να κάνω βραδινό θα ήθελε να κάνω κάτι καινούριο.

Υπάρχουν συζητήσεις και για κάποιο συγκεκριμένο φορμάτ του εξωτερικού και για κάτι άλλο αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μανέλη: Η εγγονή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που έζησε στην Αμερική

Κωνσταντινίδου – Χάνος: Μαζί στο θέατρο για τη Μαρία Χάνου

Θρήνος για πρώην παίκτη του Rising Star: Συγκλονίζει περιγράφοντας πως ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα της 32χρονης Γεωργίας

Αποκάλυψη: Η σωτήρια κίνηση της ηλικιωμένης που σκοτώθηκε στην Πλάκα και έσωσε τους μαθητές του σχολικού

ΜΟΛΙΣ «ΕΣΚΑΣΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ 400 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ 150 ΕΥΡΩ – Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Προτεινόμενα