«Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό. Πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ στην εκκλησία» – Όσα δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας

by Τόνια Τζαφέρη

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές του

Ήταν ο νικητής του πρώτου Ελληνικού Χ- factor, ενώ κατάφερε να τραγουδήσει δίπλα σε κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Σήμερα Λούκας Γιώρκας, δεν θυμίζει σε τίποτα τον άνθρωπο που γνωρίσαμε τότε. Σε συνέντευξή του στο Πρω1νό του ANT1 μίλησε για τις δύσκολες φάσεις που πέρασε εξαιτίας της αναγνωσιμότητάς του και μίλησε ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν. Όπως είπε ο τραγουδιστής ο Θεός και η εκκλησία τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

«Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό. Πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ στην εκκλησία» – Όσα δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας

«Σε αυτό το χώρο με δυσκόλεψε περισσότερο η δημοσιότητα. Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής δεν με ενόχλησε ως προς το ότι δεν προκάλεσα εγώ εσκεμμένα κάτι. Με στεναχωρούσε όταν από μια συνέντευξη το μόνο που κρατούσαν ήταν για τα προσωπικά μου γιατί εισέπραττα ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο παρά για αυτό. Στο παρελθόν είχα βιώσει κρίσεις πανικού» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής, ο οποίος μίλησε για τον τρόπο που τις ξεπέρασε.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Λούκα Γιώρκα

«Πέρασα και από τη διαδικασία της φαρμακευτικής αγωγής, συνομιλώντας με τον πνευματικό μου και με έναν ψυχολόγο. Μου πήρε κάποια χρόνια μέχρι να βρω αυτή τη “συνταγή”. Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ στην εκκλησία. Έχουμε λανθασμένα την άποψη ότι η εκκλησία είναι δικαστήριο και ότι είναι παλιομοδίτικό. Είναι ένα νοσοκομείο που γιατρεύει την ψυχή, τον άνθρωπο ολόκληρο» ανέφερε ο Λούκας Γιώρκας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν