«Έχω Hasimoto. Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει»: Οι πρώτες λέξεις της Μαίρης Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο

by Newsroom i-diakopes.gr
«Έχω Hasimoto. Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει»: Οι πρώτες λέξεις της Μαίρης Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο

Μαίρη Μπάρκουλη: «Έχω Hasimoto. Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει»

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η σύζυγος του αείμνηστου, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα, Τετάρτη, το πρωί η Μαίρη Μπάρκουλη μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και το πως το αντιμετωπίζει ο γιος της, Νίκος.

Όπως υπογράμμισε “είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει και πονάει πολύ και περνάει όλα αυτά που έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Ήρθε ο καιρός να αρρωστήσω και εγώ παιδιά. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προ εμφράγματος”.

Η απαγόρευση της Μαίρης Μπάρκουλη στο Νίκο να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο

Και συμπληρώνει η Μαίρη Μπάρκουλη “ανακαλύψαμε ότι έχω Hasimoto που είναι αυτοάνοσο, μου έχει δημιουργήσει βρογχοκοίλη και όζο και επειδή δυστυχώς το Hasimoto συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα, συνήθως κάνει κακοήθειες και πρέπει να το δούμε ξανά σε δυο μήνες. Μου είπαν ότι δε πρέπει να περπατάω καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει και μπορεί να πάθω έμφραγμα και μπήκα μέσα στο νοσοκομείο για να μου κάνουν χειρουργείο για στεφανιαία νόσο και να μου βάλουν στεντ”.

Για το πως δημιουργήθηκαν τα προβλήματα, επεσήμανε “αυτά δημιουργήθηκαν από το άγχος, από το στρες και τη στεναχώρια. Έχασα ανθρώπους στη ζωή μου, έχασα την αρχή και το τέλος μου. Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει. Του έχω απαγορεύσει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά είμαι μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει. Δεν θέλω να τον πληγώσω γι’ αυτό δ