«Έχω να δω τα παιδιά μου 16 χρόνια. Δεν ξέρω τι με περιμένει εκεί»: Λύγισε η Ταμάρα που ήρθε στο MasterChef για μία ευκαιρία.

MasterChef: Η παίκτρια Ταμάρα που κέρδισε τις εντυπώσεις

Την δική της προσπάθεια στον γνωστό διαγωνισμό μαγειρικής θέλησε να κάνει η Ταμάρα, η οποία κατά την διάρκεια της εμφάνισης της μίλησε και για την ζωή της.

Η Ταμάρα από την Γεωργία ήρθε στο MasterChef για να φτιάξει την δική της συνταγή για τους κριτές του διαγωνισμού και να εξασφαλίσει τα ναι που θα την οδηγήσουν στα Bootcamp.

Στο εισαγωγικό βίντεο πέρα από το πιάτο της μίλησε και για το γεγονός που την έχει πονέσει πολύ καθώς έχει να δει 16 χρόνια τα τρία παιδιά της. Η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κι ανέφερε: «Είμαι μόνη μου, η οικογένειά μου είναι στην Γεωργία κι έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Δεν τους έχω δει και δεν έχω πάει αυτά τα 16 χρόνια. Τα άφησα στην πεθερά μου, η οποία πέθανε πριν λίγο καιρό. Ήταν για τα παιδιά μου και μάνα και γιαγιά. Αποφάσισα εύκολα να φύγω από την πατρίδα μου για να έχουν καλό μέλλον τα παιδιά μου. Ο άντρας μου δεν μπορούσε πια να τα βγάλει πέρα.

Περισσότερες δηλώσεις από την Ταμάρα του MasterChef

Είπα να έρθω για λίγο για δυο χρόνια και θα γυρίσω. Έτσι πέρασαν 16 χρόνια και μεγάλωσαν τα παιδιά μου χωρίς εμένα. Αν είχα γυρίσει πίσω, δεν θα έφευγα γιατί έχασα τόσα χρόνια. Δεν μπορώ να πω αν άξιζε ή όχι.. Δεν έχω πάει στην Γεωργία, δεν έχω χαρτιά. Θα πάω στο σπίτι να αγκαλιάσω και να φιλήσω τα παιδιά μου. Δεν ξέρω τι με περιμένει εκεί»

Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης έμεινε άφωνος που έχει αν δει τόσα χρόνια τα παιδιά της: «Πω σκληρό ε»

Related posts

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σαντορίνη – Οι τρυφερές φωτο

Ντέμη Γεωργίου: Κατέρρευσαν στον αέρα οι φίλοι της – «Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει»

Ντέμη Γεωργίου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της – Η συγκινητική της επιθυμία