«Έχουμε 7 μπάνια στο σπίτι και πάμε στο ίδιο»: Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση σε νέα εμφάνιση μετά το ταξίδι του μέλιτος

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η πρώτη εμφάνιση με την Ιλάειρα Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση έκαναν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στον Νίκο Μουτσινά, μετά τον μήνα του μέλιτος. ιακές φορεσιές στο πλατό, αποκάλυψαν λεπτομέρειες τόσο για το σπίτι τους, όσο και για τη διαμονή τους στο τροπικό νησί.

Μετά λοιπόν από τον πολυτελέστατο γάμο στην Κύπρο, σειρά πήρε το ταξίδι του μέλιτος, που δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από έναν εξωτικό προορισμό. Και το ξενοδοχείο βέβαια που διέμειναν στο νησί του Μαυρικίου, ήταν χλιδάτο με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι να αφήνουν άφωνο και τον πιο απαιτητικό follower.

«Έχουμε 7 μπάνια στο σπίτι και πάμε στο ίδιο»: Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση σε νέα εμφάνιση μετά το ταξίδι του μέλιτος

Παντρεύτηκαν και δεύτερη φορά στο Μαυρίκιο ο Μαυρικίου με τη Ζήση

Ο Μουτσινάς λοιπόν τους υποδέχτηκε στην πρεμιέρα του ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και οι περσινοί του καλεσμένοι στην αυλαία της εκπομπής. Οι δυο τους μπήκαν στο πλατό με δύο φορεσιές to λιγότερο υπερπαραγωγή και αποκάλυψαν:

«Αυτά φοράει ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Μαυρίκιο. Ξαναπαντρευτήκαμε στο Μαυρίκιο.
Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Δεν άλλαξε κάτι στο μέσα ήταν ακριβώς το ίδιο αλλά ζήσαμε πάρα πολύ όμορφα πράγματα εκεί που πήγαμε.

Ενώ στην ερώτηση του Μουτσινά στο τι θεωρούν ότι άλλαξε μετά το γάμο και το ταξίδι είπαν:

«Έχουμε ένα σπίτι στην Αθήνα και ένα σπίτι στην Κύπρο που έχουν από 7 μπάνια και πάλι στο ίδιο μπάνιο πάμε».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν