Έχουν πάντα πεντακάθαρо σπίτι, δεν αντέχоυν τη βρоμıά: Αuτά είναι τα 4 πıο καθαρά ζώδια με διαφορά από τα υπόλοιπα

Τα 4 ζώδια που κρατάνε το σπίτι τους πεντακάθαρο
Όλοι μας προσπαθούμε να κρατάμε το σπίτι καθαρό, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο: Η σύγχρονη ζωή μας αφήνει όλο και λιγότερο χρόνο για τη φροντίδα του σπιτιού, με τις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις να ροκανίζουν αδυσώπητα το χρόνο μας.

Μόλις καταφέρουμε να καθαρίσουμε λίγο το σπίτι, αμέσως προκύπτουν καινούριες δουλειές που πρέπει να φροντίσουμε: Η φροντίδα του σπιτιού καμιά φορά φαντάζει σκέτη αγγαρεία, αλλά για κάποιους από εμάς, η φασίνα είναι μία συνήθεια που έρχεται φυσικά!

Ο λόγος για τα παρακάτω 4 ζώδια, τα οποία καταφέρνουν να διατηρήσουν το σπίτι τους λαμπίκο, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Τα 4 ζώδια που κρατάνε το σπίτι τους πεντακάθαρο
Παρθένος

Οι Παρθένοι δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα, μιας και η μανία τους με την καθαριότητα είναι το πιο γνωστό χαρακτηριστικό τους. Οι παρθένοι είναι το πιο τακτοποιημένο ζώδιο του Ζωδιακού Κύκλου, και χαρακτηρίζονται από «αναλυτικό μυαλό, ιδιαίτερη αισθητική και τελειομανία» σύμφωνα με την αστρολόγο Κάθριν Γκέρντες. «Εκτιμούν την καθαριότητα και τα σπίτια τους είναι πάντα τακτοποιημένα» συμπληρώνει.

Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν την χλιδή και θέλουν να ζουν σαν βασιλιάδες, και αυτός είναι ο λόγος που διατηρούν το σπίτι τους αψεγάδιαστο και καλογυαλισμένο: Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά εξάλλου, και οι Ταύροι λατρεύουν όσο τίποτα να νοιώθουν σαν άρχοντες. «Οι Ταύροι αγαπούν την άνεση και δημιουργούν περιβάλλοντα που τους κάνουν να νοιώθουν βολικά» συμπληρώνει η Γκέρντες.

Καρκίνος

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο λεγόμενο «θρεπτικό ζώδιο»: Οι Καρκίνοι έχουν την τάση να φροντίζουν και να ταΐζουν τους αγαπημένους τους, πράγμα που σημαίνει ότι το σπίτι τους είναι πάντα πεντακάθαρο. Επιπροσθέτως, οι Καρκίνοι αγαπούν πολύ την θαλπωρή του σπιτιού, και αυτός είναι ο λόγος που το φροντίζουν διαρκώς.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν τα πάντα γύρω τους να είναι αισθητικά άρτια, που σημαίνει πως τα σπίτια τους είναι πάντοτε τακτοποιημένα. «Οι Ζυγοί θέλουν να ζούνε σε ένα βολικό και καθαρό περιβάλλον» παρατηρεί η Γκέρντες.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας