“Έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν”: Έξαλλος ο Νίνο με τον Αντώνη Γούναρη και την Τζούλι Μασίνο για το Fame Story

Νίνο: Πυρ και μανία ο τραγουδιστής με Γούναρη και Τζούλι Μασίνο

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Γούναρης και η Τζούλι Μασίνο στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα σχετικά με το Fame Story, ο τραγουδιστής Νίνο έγινε έξαλλος. Παρακολουθώντας την συνέντευξη των πρώην καθηγητών του, βγήκε εκτός εαυτού γιατί δεν έγινε καμία αναφορά στον ίδιο αν και ήταν από τους πιο δημοφιλές παίκτες του ριάλιτι.

Νίνο: Η ανάρτηση-ξέσπασμα του τραγουδιστή

«Ο κύριος Γούναρης και η κυρία Μασίνο ή έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν να μην αναφερθούν καθόλου σε μένα ή το έκοψαν στο μοντάζ. Εάν έχετε πάθει αμνησία, λυπάμαι περαστικά. Εάν σας απείλησαν να μην αναφερθείτε σε μένα, πάλι λυπάμαι για λογαριασμό σας που δεχθήκατε να κόψετε ένα τεράστιο κομμάτι από τη μνήμη σας, ενώ θυμάστε πολύ καλά ότι ήμουν ο πιο δημοφιλής παίκτης από την αρχή μέχρι την αποχώρησή μου – Την οποία θα την αντιμετωπίσω στο 100%.

Στο χώρο γνωρίζουν όλοι τι λέω -. Επίσης τα 20 χρόνια πέρασαν. Στις 30 του Σεπτέμβρη του 2002 ήταν το πρώτο live. Δεν κλείνουμε 20 χρόνια τον Νοέμβριο που συμφωνήσατε και οι δύο. 24 Νοεμβρίου 2022 είναι 20 χρόνια από την ερμηνεία μου στο τραγούδι “Ομολογώ”», έγραψε αρχικά ο Νίνο.

«Μη λέτε ό,τι να ‘ναι στον κόσμο, να τα λέτε όπως έγιναν ακριβώς χαρτί και καλαμάρι. Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει. Μην προσπαθείτε να το ξεγράψετε. Δεν γίνεται. Υπάρχουν όλα στο διαδίκτυο», συνέχισε ο Νίνο.

Ενώ επεσήμανε: «Μπράβο και στην Δέσποινα και στην Δανάη που τα είπαν όπως ακριβώς συνέβησαν. Χωρίς επιλεκτικές αμνησίες».

Related posts

Τραγωδία σε αγώνα μποξ – Νεκρός 27χρονος

Αποσωληνώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας

Όλη του η στενοχώρια για την Αντωνά κράτησε 2-3 ώρες το πολύ: Με νέα σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης, «Είναι μήνες μαζί, όχι μέρες!»