“Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς”: Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου όλο νόημα μέσα από το νοσοκομείο

by Εύα Ζαχαριάδη

“Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς”: Η περιπέτεια που πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε πρόσφατα μια δυσάρεστη περιπέτεια με τον πατέρα της. Η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως όλα πήγαν καλά και ευχαρίστησε για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε αλλά και τους γιατρούς.

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει ότι ο πολυαγαπημένος της πατέρας βρισκόταν αντιμέτωπος με μία περιπέτεια υγείας. Η παρουσιάστρια του Alpha, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, είχε μιλήσει στον αέρα της εκπομπής της. «Περαστικά στον μπαμπά μου. Περνάει λίγο δύσκολα. Μας βλέπει. Δεν έχει κορωνοϊό. Έχει κάτι άλλο. Νοσηλεύεται θα το ξεπεράσει και θα είναι όλα καλά».

Το πρωί της Κυριακής θέλησε να αποκαλύψει τα νεότερα για την περιπέτεια υγείας του, καθώς και το γεγονός ότι επέστρεψε στο σπίτι του.

«Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου μετά την πρόσφατη περιπέτεια του… Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σπίτι και χαίρει άκρας υγείας. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Υγεία που στάθηκαν δίπλα μας… Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και μέσα από την καρδιά μου παιδιά το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται. Καλημέρα, να έχετε μια υπέροχη Κυριακή» 
έγραψε χαρακτηριστικά η  παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram.

“Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς”: Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου όλο νόημα μέσα από το νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου ευχαριστεί τους γιατρούς μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

“Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς”: Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου όλο νόημα μέσα από το νοσοκομείο

Σε παλιότερη συνέντευξή της στη Βένια Καραγιάννη και το περιοδικό People, η Κατερίνα Καινούργιου είχε εξομολογηθεί για τη σχέση της με τον πατέρα της: «Ιδιαίτερη ήταν και συνεχίζει να είναι. Ο πατέρας μου είναι ένας υπέροχος και αξιόλογος άνθρωπος, αλλά και συνάμα πολύ δύσκολος, απαιτητικός και αυστηρός. Τον θαυμάζω πολύ, αλλά πολλές φορές γίνεται και σκληρός. Η σχέση μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλή καταπίεση. Δεν λέω ότι με ελέγχει, αλλά έχω τη σχέση πατέρα-κόρης, δεν έχουμε έρθει πιο κοντά, να γίνουμε φίλοι, δεν θα συζητήσω τους προβληματισμούς μου μαζί του γιατί είναι αυστηρός κριτής. Πολύ πιο αυστηρός από αυτό που πρέπει…»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν