Έφτασε η μεγάλη στιγμή: Στο μαιευτήριο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, θα γίνουν γονείς σε λίγες ώρες

Ιωάννα Τούνη: Γεννάει από στιγμή σε στιγμή η ινφλουένσερ

Γονείς θα γίνουν σε λίγες ώρες η Ιώαννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Τα ευχάριστα έγιναν γνωστά νωρίς το πρωί, όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έδωσε το παρών στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με τη παρουσιάστρια να ανακοινώνει τα ευχάριστα.

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο συνεργάτης της βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, καθώς η σύντροφός του έχει μπει στην ιδιωτική κλινική, όπου και θα γεννήσει τον γιο τους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψε οδικώς χθες το βράδυ στη συμπρωτεύουσα για να βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη.

«Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες οπότε έχει ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Έχουν μπει στο μαιευτήριο. Θα συνδεθούμε μαζί του να μας πει, αν μπορεί!» αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη στο μαιευτήριο και η πρώτη δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνδέθηκε με την εκπομπή και έιπε:

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα του PCR για να μπούμε στο νοσοκομείο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Γενικά είμαι ψύχραιμος. Περιμένουμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας! Ανυπομονούμε αλλά μέσα μου βράζω. Καλά είναι η Ιωάννα. Θα είμαι μέσα στη στιγμή του τοκετού. Είναι κάτι που το περιμένω πώς και πώς και θέλω να είμαι μέσα. Έχει άγχος αλλά δεν θέλει να το δείχνει».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα