Έφυγε από τη ζωή, μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών η Μις Βραζιλία

Μις Βραζιλία: Τραγική είδηση με τον θάνατο της πανέμορφης κοπέλας

Αδιανόητο είναι το περιστατικό με την Μις Βραζιλία, η οποία έχασε την ζωή της σε μια επέμβαση “ρουτίνας”, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο τόσο στους οικείους της αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Έφυγε από τη ζωή η Gleycy Correia, η γυναίκα που στέφθηκε «Μις Βραζιλία» το 2018, μετά από μια απλή επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών.

Η 27χρονη εμφάνισε αιμορραγία πέντε ημέρες μετά την επέμβαση και μετέβη αμέσως σε ιδιωτική κλινική. Ωστόσο, η κατάστασή της επιβαρύνθηκε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή τον Απρίλιο και να πέσει σε κώμα για δύο μήνες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας εκτιμά πως ο θάνατός της προήλθε από ιατρικό λάθος, που έγινε κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Η σορός της εστάλη για νεκροψία σε Ιατροδικαστικό κέντρο στο Μακαέ του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο της 27χρονης μις Βραζιλία

«Έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της και μετά από πέντε ημέρες στο σπίτι, ξεκίνησε να έχει αιμορραγία», δήλωσε ο ιερέας της οικογένειας, Lidiane Alves Oliviera και πρόσθεσε: «Έπαθε καρδιακή ανακοπή στις 4 Απριλίου και από τότε, έπεσε σε κώμα. Δεν είχε καμία νευρολογική δραστηριότητα. Σήμερα “έφυγε”».

Εκτός από μοντέλο, η 27χρονη ήταν και επιχειρηματίας, καθώς διατηρούσε το δικό της κέντρο αισθητικής στη Βραζιλία.

Related posts

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη – Μπαίνει στο χειρουργείο

Η Κατερίνα και ο Βίκτωρας είναι δυο υπέροχα και μοναδικά πλάσματα που αξίζουν όλη την αγάπη του κόσμου!

Οι Ευέλπιδες μας κατέκτησαν το Commando Halfmarathon 2024 και σήκωσαν την Ελληνική σημαία