Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για Τσιμιτσέλη-Γερονικολού: Ο κρυφός γάμος και το Εκκλησάκι που επέλεξε το ζευγάρι

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του

Η πανέμορφη ηθοποιός, Κατερίνα Γερονικολού μετά από χρόνια σχέσης με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πρόκειται να ντυθεί νυφούλα. Το ζευγάρι θα κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κατερίνα Γερονικολού: Η πανέμορφη ηθοποιός μετράει μερικά χρόνια με τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη και έχει έρθει η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα γίνει το μυστήριο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα «φώτα» την προσωπική τους ζωή. Το ζευγάρι πρόσφατα πραγματοποίησε ταξίδι στο Μπαλί για να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές, λίγο πριν ξεκινήσουν για τη νέα σεζόν τα γυρίσματα της σειράς στην ΕΡΤ, όπου συμπρωταγωνιστούν, απ’ όπου και μοιράστηκαν οι κοινές του φωτογραφίες.

Πού θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού;
Σύμφωνα με δημοσίευμα ο ηθοποιός και η σύντροφός του είναι πολύ ερωτευμένοι και φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά το περιοδικό «Ciao», το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί και έχει επιλέξει τόσο το μέρος, όπου θα τελεστεί ο γάμος του, όσο και το πότε θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Πρόκειται για ένα εκκλησάκι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, με θέα το Ιόνιο πέλαγο, όπουα και το παρών θα δώσουν μόνο άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον.

Related posts

Τραγωδία σε αγώνα μποξ – Νεκρός 27χρονος

Αποσωληνώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας

Όλη του η στενοχώρια για την Αντωνά κράτησε 2-3 ώρες το πολύ: Με νέα σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης, «Είναι μήνες μαζί, όχι μέρες!»