Έγινε η αποκάλυψη 31 χρόνια μετά τον θάνατο της Τζένης Καρέζη: «Αυτό ήταν που της στέρησε την ζωή τόσο πρόωρα»

Τζένη Καρέζη: Άγνωστες πτυχές από την ζωή της μεγάλης ηθοποιού

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έφερε στο φως της δημοσιότητας, άγνωστες ιστορίες από την ζωή της μοναδικής Τζένης Καρέζη αλλά και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της ηθοποιού.

«Ήταν μία αγριόγατα, δεν μπορούσες να την κάνεις καλά εάν δεν ήθελε η ίδια. Ήταν πολύ ντόμπρος και άμεσος άνθρωπος με ευέξαπτο χαρακτήρα. Πήγαινε πολύ γρήγορα από το 0 στο 100, αλλά είχε πάντα λόγο που το έκανε. Η μάνα μου ήταν εξαιρετική μαγείρισσα.

Είχε μάθει από τη μαμά της και το διασκέδαζε να είναι στην κουζίνα και να δημιουργεί. Ήταν παθιασμένη με το τάβλι, της άρεσε πάρα πολύ. Με τον πατέρα μου γνωρίστηκαν παίζοντας τάβλι κάτω από ένα δέντρο», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τη μητέρα του.

Η Όλια Λαζαρίδου είπε από την πλευρά της για την Τζένη Καρέζη: «Τη θυμάμαι σαν ένα πλάσμα με φλογερή και αδηφάγα ψυχή. Τα έκανε όλα πολύ. Μιλούσε πολύ, γελούσε πολύ, έπινε πολύ. Είχε ένα πάθος ζωής για όλα, που νομίζω αυτό ήταν που την πήρε τόσο γρήγορα».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Όταν συμπαθούσε και εκτιμούσε έναν άνθρωπο ήταν τόσο φιλική και ενθαρρυντική. Καθυστέρησα στην πρόβα και όταν έφτασα κλαμένος, έτοιμος να ζητήσω συγγνώμη, εκείνη με αγκάλιασε ρωτώντας με εάν είμαι καλά και εάν έφαγα. Ακόμα είναι στην καρδιά μου και με συμβουλεύει».

Το αφιέρωμα για τη Τζένη Καρέζη

Related posts

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o τραγουδιστής – Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του

Το πιο ωραίο κορμί της Ελλάδας: Η Φαίη Σκορδά πήγε στην Κρήτη, φόρεσε το μαγιό της & όλοι σχολιάζουν 1 πράγμα

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει αν είστε γενναίοι ή καλοσυνάτοι