Έγινε το θαύμα για τον γιο της Νένας Χρονοπούλου – Κατάφερε το ‘’ακατόρθωτο’’ ύστερα από τέσσερα χρόνια θεραπείας

by Τόνια Τζαφέρη

Έχει μιλήσει ανοιχτά για το παιδί της με ειδικές ανάγκες

Μικρά θαύματα ζουν καθημερινά, οι γονείς των παιδιών που δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν. Η γνωστή ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου, είναι μια γυναίκα ηρωίδα και αγωνίστρια. Μαζί με τον Τάσο Μητρόπουλο έχουν αποκτήσει τον Χρήστο και βρίσκονται πάντοτε δίπλα του, να τον στηρίζουν. Όπως έχουν και οι ίδιο πει: «Έχουμε περάσει πολλά μαζί».  

Έγινε το θαύμα για τον γιο της Νένας Χρονοπούλου – Κατάφερε το ‘’ακατόρθωτο’’ ύστερα από τέσσερα χρόνια θεραπείας

Αυτό που συνέβη ανήμερα του Πάσχα στην οικογένεια τους είναι συγκλονιστικό.

Η Νένα Χρονοπούλου έζησε το θαύμα της Ανάστασης με τον γιό της. Ο μικρός όχι απλά επικοινωνούσε μαζί της αλλά ανέβηκε και στον διάδρομο γυμναστικής.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νένας Χρονοπούλου μη μπορώντας να κρύψει την χαρά της

«Καλή σας ημέρα, ο Χρηστάκος ανήμερα του Πάσχα αποφάσισε να μας κάνει ένα τεράστιο δώρο !!!

Ξεκίνησε ΜΟΝΟΣ του να κάνει διάδρομο και δεν κατέβαινε με τίποτα ! Από εκείνη την Άγια ημέρα, κάνει κάθε μέρα προπόνηση, το βράδυ πέφτει ξερός για ύπνο, περπατάει δύο με δυόμιση χιλιόμετρα την ημέρα, χωρίς σταματημό, γιατί κι αυτό έχει πολλή μεγάλη σημασία και ασφαλώς κάνει πλέον ΔΙΑΤΡΟΦΗ γιατί έχει κιλάκια που δε θα έπρεπε να έχει. Το μεγάλο καλό, είναι πως δέχεται τα πάντα, δέχεται την αλλαγή στις γεύσεις, δέχεται τη μικρότερη ποσότητα φαγητού, την πίεση του χρόνου προπόνησης… Δέχεται με υπομονή και κατανόηση, λες και κάτι ξεκλειδώθηκε μέσα στο μυαλουδάκι του !

Μετά από τέσσερα χρόνια θεραπείας με τον κ. Χρυσόστομο Καρπαθίου, ο Χρηστάκος μας κάνει καθημερινά εκπλήξεις, με αποκορύφωμα αυτό που θα δείτε…

Ξαφνικά είδα το παιδί μου να μεγαλώνει, να συνεργάζεται, να επικοινωνεί ακόμα και με τον ψίθυρο, να μπορούμε να συννενοηθούμε με τα μάτια… Να με συνοδεύει δίχως γκρίνιες, δίχως επιθετικές συμπεριφορές, αλλά με απόλυτη πειθαρχία.

Ευχαριστώ το Θεό που έφερε στο δρόμο μας τον υπέροχο αυτό επιστήμονα, που η ανθρωπιά του ξεπερνάει την επιστημονική του ιδιότητα και τις γνώσεις του.

Δείτε το Χρηστάκο και νιώστε πως υπάρχει ελπίδα για όλα τα παιδιά μας, δεν το πίστευα, έγινε ξαφνικά και μείναμε με ανοιχτό στόμα και δάκρυα στα μάτια και εγώ και ο Τάσος… Αφού το έκανε το δικό μου παιδί, να είστε σίγουροι πως μπορούν να το κάνουν και τα δικά σας…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν