Έγκυος κομμώτρια δηλώνει πως δεν θα κουρεύει εμβολιασμένους πελάτες

by Τόνια Τζαφέρη

Έγκυος κομμώτρια: Προκαλεί αντιδράσεις με τις αναρτήσεις της για τα εμβόλια

Έγκυος κομμώτρια: Σύμφωνα με πληροφορίες μια έγκυος κομμώτρια αρνείται να κουρέψει οποιονδήποτε έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Λέγοντας σε όποιον πελάτη του κομμωτηρίου έχει εμβολιαστεί, απλά, να ακυρώσει το ραντεβού.

Όπως έγραψε η ίδια η κομμώτρια στη σελίδα του κομμωτηρίου της στο Facebook, το κομμωτήριο στην πόλη Μπάνμπουρι της δυτικής Αυστραλίας δεν κουρεύει εμβολιασμένους.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση συνοδευόταν από τη φωτογραφία της εγκύου κομμώτριας.

Έγκυος κομμώτρια: Προκαλεί αντιδράσεις με τις αναρτήσεις της για τα εμβόλια

Σύμφωνα με την ίδια, κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση να μην κουρεύει όσους έχουν κάνει το εμβόλιο “με βαριά καρδιά”. Αλλά έπρεπε να κάνει “ό,τι είναι καλύτερο για την ίδια και την οικογένειά της που μεγαλώνει”.

“Για όσους πελάτες βλέπω ακόμη, ειλικρινά τους ζητάω εάν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό να ακυρώσουν το ραντεβού τους. Καθώς δεν είμαι πλέον άνετη να κουρεύω εμβολιασμένους. Μιας και πρέπει να κάνω ότι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου που τώρα μεγαλώνει” αναφέρει στην ανάρτησή της η Άμπι Λάκοκ.

“Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή υποστήριξή σας και ήταν με βαριά καρδιά που πήρα αυτή την απόφαση”. Συνεχίζει η κομμώτρια.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα