«Είχα ακούσει πράγματα. Όποιος λέει ότι δεν ήξερε, είναι ψέματα»: Οι δηλώσεις της Νικολέττας Καρρά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Νικολέττα Καρρά για Φιλιππίδη: «Είχα ακούσει πράγματα. Όποιος λέει ότι δεν ήξερε, είναι ψέματα»

Για το κίνημα του Mee Too, μίλησε μεταξύ άλλων η Νικολέττα Καρρά, στην πρωινή εκπομπή του Mega, με την Ελεονώρα Μελέτη. Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά 50-50, μίλησε για την καριέρα της και «κάρφωσε» συναδέλφους, που υποστηρίζουν πως δεν ήξεραν, όσα συνέβαιναν πίσω από την αυλαία.

«Μια γυναίκα με συμπαθητική εμφάνιση πρέπει συνεχώς να δίνει εξετάσεις και να αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο όμορφη. Προφανώς υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που συνάδελφοι πηγαίνουν σε κάστινγκ όσο το δυνατόν λιγότερο φτιαγμένες. Κι εγώ το κάνω αυτό. Σε όλους έχουν συμβεί τέτοια πράγματα. Όταν κάποιος έρχεται στην παράσταση και σου λέει «ήσουν πάρα πολύ καλή, δεν το περίμενα», αυτόματα υποδηλώνει μια περίεργη έκπληξη», είπε αρχικά η Νικολέττα Καρρά στο MEGA.

«Είχα ακούσει πράγματα. Όποιος λέει ότι δεν ήξερε, είναι ψέματα»: Οι δηλώσεις της Νικολέττας Καρρά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Καρρά στο Mega

Η ηθοποιός επίσης πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Έγινα καλώς ή κακώς στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο μου στη σειρά 50-50. Στο χώρο μου οι άνθρωποι καταχωρούνται στο μυαλό των άλλων ως μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό χρειάζεται στην Ελλάδα περισσότερη δουλειά, σε σχέση με το εξωτερικό».

«Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις» υποστήριξε η Νικολέττα Καρρά, σχολιάζοντας την συζήτηση γύρω από το κατά πόσο πρέπει να προβάλλονται στην τηλεόραση σειρές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Νικολέττα Κάρρα, μιλώντας για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, συγκλονίζοντας τον χώρο του θεάτρου, αλλά και την κοινή γνώμη είπε: «Φυσικά και είχα ακούσει κάποια πράγματα κι όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες και κάποια πράγματα με σόκαραν και εμένα. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συνέβαινε. Έλεγα «Παναγία μου τι άλλο θα πούνε, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί». Σίγουρα όλο αυτό όμως έπρεπε να συμβεί και αναμφισβήτητα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα και κάποιοι που είχαν σκοπό να έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα μαζευτούν».

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε πως στην αρχή της καριέρας της, της είχαν πει πως αν θέλεις να παραμείνεις σε αυτό το χώρο θα πρέπει να ακολουθεί τη ρήση «βλέπε-άκου-σώπα». «Γαλουχηθήκαμε με την αρχή να μην μιλάμε και τώρα αυτό αλλάζει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Καρρά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν