«Είχα καταλάβει ότι ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν», λέει η Αγγελική Νικολούλη

by Τόνια Τζαφέρη

Μίλησε στην Μενεγάκη για την υπόθεση που συγκλόνισε την χώρα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία αναλαμβάνει την εξιχνίαση δύσκολων υποθέσεων δολοφονίας.

Στην εκπομπή της Ελένης αποκάλυψε τι συνέβη στην τελευταία της εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Alpha, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν.

«Είχα καταλάβει ότι ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν», λέει η Αγγελική Νικολούλη

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος «υπήρχε λόγος που έκανα την έκτακτη εκπομπή, γιατί συνέλαβαν τον πιλότο στα Γλυκά Νερά. Βρήκαν τα στοιχεία αυτά που δεν μπορούσαν να τα βρουν από τις πρώτες ημέρες και είναι λογικό. Τα εργαστήρια “μίλησαν” εκεί και όχι τόσο, αν θέλεις, το κριτήριο των έμπειρων αστυνόμων. Μέσα σε 40 μέρες είχαμε και την εξιχνίαση. Δεν το συναντάμε εύκολα αυτό. Έκανα μια έκτακτη εκπομπή και είχα και τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων, γιατί ενώ προσπαθούσα να τον έχω από κοντά και είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στη σοφίτα και να τον δω εκεί και να μου μιλήσει εκεί στο χώρο που υποτίθεται ότι είχαν μπει οι ληστές και είχαν σκοτώσει τη γυναίκα του, κάτι τέτοιο δεν έγινε».

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη για τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Και συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη ότι ο πιλότος απέφευγε «σαν ο διάβολος το λιβάνι» να συναντηθεί μαζί της στο σπίτι των Γλυκών Νερών, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Καρολάιν, επισημαίνοντας «το απέφευγε σαν ο διάβολος το λιβάνι, sorry για την ώρα. Από εκεί και πέρα μιλάγαμε στα μηνύματα, αλλά είχα καταλάβει πολλά. Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε».

Ερωτηθείσα από την Ελένη Μενεγάκη αν είχε καταλάβει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο δολοφόνος, η δημοσιογράφος απάντησε «Ελένη μου, τώρα εγώ δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα αλλά ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο που ξαφνικά τον βλέπεις μπροστά σου και που έχει πείσει ακόμα και τις αρχές ότι έχουν εισβάλει ληστές σπίτι του και σκότωσαν τη γυναίκα του, ότι ο ίδιος βίωσε αυτό το μαρτύριο, να βγω εγώ και να πω ότι μπορεί να είναι ο δράστης. Τον πήγαινα σιγά – σιγά και “πάγωνα” και την εικόνα του, έβλεπα την έκφραση του. Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Κατ’ αρχήν μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν αναφερόταν στο “η σύζυγος μου” ή το όνομα της. Τίποτα, ποτέ. Και στα μηνύματα που είχαμε, δεν μου έλεγε ποτέ “η Κάρολαϊν”. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και εκεί είδα και το άλλο του πρόσωπο, έπεσε η μάσκα. Εκεί κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του πάνω αλλάζει».

Βίντεο με την Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν