“Είμαι 47 και ο άντρας μου 81, βαρέθηκα να ακούω πως τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του, με ζηλεύουν”

Ρόμπερτ Κραφτ: Παντρεύτηκε την 47χρονη σύντροφο του με την πιο εντυπωσιακή τελετή γάμου

Η εντυπωσιακή 47χρονη γιατρός, Ντάνα Μπλούμπεργκ παντρεύτηκε τον 81χρονο δισεκατομμυριούχο, Ρόμπερτ Κραφτ στην Νέα Υόρκη και όλοι οι αστέρες έδωσαν το παρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης των New England Patriots και η σύντροφός του προσκάλεσαν τους καλεσμένους σε ένα πάρτι «Kickoff and a Touchdown» στο Hall des Lumières, στο κάτω Μανχάταν και τους είπαν να ντυθούν επίσημα, χωρίς να αποκαλύψουν ότι θα παντρευτούν.

Σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι έδειξε ένα συγκινητικό 10λεπτο βίντεο, πριν παρουσιαστούν μπροστά στους περίπου 250 καλεσμένους ως νεόνυμφοι, από τη φωνή του σχολιαστή του NFL, Αλ Μάικλς.

Ο Ρόμπερτ Κραφτ έσπασε ένα ποτήρι, πατώντας πάνω του, τηρώντας τις εβραϊκές παραδόσεις και εξήγησε τον λόγο της συγκέντρωσης, αλλά δεν είναι σαφές πότε και πού το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο 81χρονος δισεκατομμυριούχος και η σύντροφός του οργάνωσαν τον γάμο μέσα σε λίγες εβδομάδες

Ο 81χρονος δισεκατομμυριούχος υπογράμμισε στο πλήθος ότι το ζευγάρι κατέστρωσε τα σχέδια για τη γαμήλια δεξίωση, πριν από λίγες εβδομάδες, αφού πήγαν στα παρασκήνια της πρόσφατης περιοδείας του Έλτον Τζον «Farewell Yellow Brick Road» στο στάδιο Gillette στο Foxborough της Μασαχουσέτης.

Όπως επεσήμανε μία πηγή «στον Έλτον Τζον άρεσε πολύ το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μπλούμπεργκ και είπε “πότε θα παντρευτείτε;”».

Όταν το ζευγάρι απάντησε ότι σκέφτεται να το κάνει αθόρυβα, ο 75χρονος Έλτον προφανώς σημείωσε «λοιπόν, όταν παντρευτείτε, θέλω να παίξω ως δώρο» και έτσι, το ζευγάρι διάλεξε τη μοναδική ημερομηνία που είχε διαθέσιμη ο Έλτον Τζον.

Ένας καλεσμένος ανέφερε «ο Έλτον το έκανε απλά ως φίλος και για να τιμήσει τη φιλία τους. Σχεδίασαν αυτή την εκδήλωση μέσα σε περίπου τρεις εβδομάδες».

Ρόμπερτ Κραφτ: Ο Έλτον Τζον στον εντυπωσιακό γάμο

Ο Έλτον Τζον ανακοίνωσε για πρώτη φορά το νεόνυμφο ζευγάρι ως ο κύριος και η κυρία Κραφτ και είπε στη γαμήλια δεξίωση ότι πέταξε στη Νέα Υόρκη μόνο και μόνο για να εμφανιστεί ως γαμήλιο δώρο, ενώ ξεκίνησε την ωριαία εμφάνισή του με το “Circle of Life” και ακολούθησαν τα “Tiny Dancer”, “Philadelphia Freedom”, “Don’t Let the Sun Go Down on Me”, “Can You Feel the Love Tonight” και άλλα, ενώ έκανε ένα ντουέτο με τον Εντ Σίραν στο “Candle in the Wind”

Ο 81χρονος δισεκατομμυριούχος και η σύζυγός του χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, καθώς ο Σίραν έπαιξε ένα ακουστικό νούμερο, ενώ ο Grandmaster Flash ήταν ο Dj της εκδήλωσης και έπαιξε το εβραϊκό, παραδοσιακό hora, πριν όλα μετατραπούν σε ένα μεγάλο χορευτικό πάρτι.

Η γαμήλια τούρτα είχε επτά ορόφους, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο πρώην αμυντικός των Patriots, ο 45χρονος Τομ Μπρέιντι, ο οποίος έφτασε χωρίς τη σύζυγό του Ζιζέλ Μπούντχεν και εθεάθη να κάνει παρέα με τον Τζον Μπον Τζόβι.

Η νύφη φόρεσε ένα ιβουάρ νυφικό Naeem Khan, ενώ στο πάρτι εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα Elie Saab, στην οποία έβαλε και η ίδια το χεράκι της για να σχεδιαστεί, όπως αποκαλύπτει μια πηγή.

Ο πρώτος γάμος του Κραφτ ήταν με την αγαπημένη του στο κολέγιο και διάσημη φιλάνθρωπο, Μάιρα Κραφτ, μέχρι το 2011, όταν απεβίωσε από καρκίνο σε ηλικία 68 ετών.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας