«Είμαι άπειρα ευτυχισμένη με το “διαφορετικό” παιδί μου»: Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου

Νένα Χρονοπούλου: «Είμαι άπειρα ευτυχισμένη με το “διαφορετικό” παιδί μου»

Χιλιάδες φορές έχει μιλήσει η ηθοποιός, Νένα Χρονοπούλου, για τον γιο της Χρήστο, ένα παιδί με ιδιαιτερότητες. Τώρα που ο Χρήστος της συμπλήρωσε τα 16 του χρόνια, η Νένα Χρονοπούλου, βρήκε πάλι την ευκαιρία να ευχηθεί στο παιδί της δημόσια για τα γενέθλια του με μία συγκινητική ανάρτηση στο facebook.

Ανεβάζοντας μία σειρά από γιορτινές φωτογραφίες η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πόσο όμορφο είναι να ζεις τελικά με τη διαφορετικά, αρκεί να ξέρεις πώς να την αποδεχθείς, κάνοντας και τον άλλον τελικά πολύ ευτυχισμένο.

«Περνάνε γρήγορα τα χρόνια αλλά όταν η αγνότητα όλου του κόσμου γίνεται 16 ετών, περνάνε με αγάπη, χαρά και ελπίδα, κάθε μέρα.

Ο “διαφορετικός” Χρήστος μας, έκλεισε σήμερα τα 16 του χρόνια, στις 10:08′ ακριβώς, όπως κάθε χρόνο, και μας γέμισε και τη σημερινή ημέρα γέλιο και χαρά, μας γέμισε με λόγια αγάπης και ατελείωτα φιλιά δίχως να ζητάει κάποιο αντάλαγμα, και η τόση του ευτυχία με σιγουρεύει πως του αρέσει πολύ ο εαυτός του, γιατί πολύ απλά μας αρέσει και εμάς.
Είμαι άπειρα ευτυχισμένη με το “διαφορετικό” παιδί μου, τόσο που καταλαβαίνω πως σας είναι δύσκολο να το νιώσετε γιατί το “διαφορετικό” σοκάρει, κι όμως εμένα με έμαθε τι θα πει αληθινή αγάπη, τι θα πει υπομονή, αποδοχή, τι θα πει αγαπάω δίχους όρους και δίχως δεδομένα, και ίσως αυτή μου η κατανόηση των πραγμάτων έκανε το Χρηστάκο μου ευτυχισμένο και μάλιστα ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!

Και μετά ήρθε ο Τάσος στη ζωή μας, και δίχως να του εξηγήσω τίποτα από τα παραπάνω, συμπεριφέρθηκε στο “τότε μωρό” μου, όπως ακριβώς και εγώ. Κανονικά, αληθινά με ανέλπιστη αποδοχή δίχως μοιρολατρίες και γιατί…

Και όλα σήμερα είναι γελαστά, μετά από 12 χρόνια κάθε χρόνο ο Χρηστάρας γελάει και περισσότερο, γιατί ποτέ δεν κλάψαμε εμείς για αυτό που συνέβη στην υγεία του, κλάψαμε μόνο για τη ζωή του, όταν κινδύνευε να τη χάσει, την ποιότητα αυτής την καθόρισαν οι επιστημονικές και θεραπευτικές παρεμβάσεις αλλά πάνω απ’ όλα η ευτυχία που νιώθουμε όταν τον αντικρύζουμε.

Χρόνια σου πολλά “ευτυχία” μου, δίχως εσένα θα ήμουν “ελάχιστη”…

Υ.Γ. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Χρήστο Παλόγλου για την τούρτα υπερπαραγωγή με τα συγκεκριμένα υλικά που έκανε για το Χρηστάκο μας, μη θεωρηθεί διαφήμιση, ο Χρήστος είναι φίλος και προσέχει την υγεία του Χρηστάκου πολλά χρόνια τώρα (αλλεργίες), το ευχαριστώ από καρδιάς μας είναι γιατί απλά», έγραψε στο facebook η Νένα Χρονοπούλου.

«Είμαι άπειρα ευτυχισμένη με το “διαφορετικό” παιδί μου»: Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου

Η ανάρτηση της Νένας Χρονοπούλου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo