«Είμαι έτοιμη να γίνω για πρώτη φορά μητέρα»: Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα

by Εύα Ζαχαριάδη

Δανάη Μπάρκα: Η συνέντευξη στην Ελένη που τα είπε όλα

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη χθές, Πέμπτη και μίλησε για πρώτη φορά για την πρώην σχέση της που κράτησε 8 χρόνια.

«Είμαι έτοιμη να γίνω για πρώτη φορά μητέρα»: Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα: Η συγκατοίκηση και ο χωρισμός με τον πρώην σύντροφο της

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια και ηθοποιός “στο Χαλάνδρι έμενα με το αγόρι μου 7-8 χρόνια στο σπίτι του και μετά, επειδή μου άρεσε πολύ η περιοχή, βρήκα όταν τελείωσε αυτή η σχέση σπίτι στην ίδια γειτονιά” και πρόσθεσε “έγινε αβίαστα. Ενώ έγινε απότομα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε αμέσως και η συγκατοίκηση και όλα, επειδή ήταν η ανάγκη μας χωρίς να το σκεφτούμε και χωρίς να βάλουμε ταμπέλα έγινε γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε και να το λήξουμε. Ακριβώς επειδή αγαπιόμαστε ακόμα και πάντα θα αγαπιόμαστε, για να προστατεύσουμε το μεταξύ μας, το εμένα και το δικό του, αποφασίσαμε ότι το μαζί ερωτικά έπρεπε να ολοκληρωθεί”.

«Είμαι έτοιμη να γίνω για πρώτη φορά μητέρα»: Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα δηλώνει έτοιμη να γίνει μητέρα

Για την ιδιαίτερη σχέση της με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και την επιθυμία της να γίνει μητέρα, η Δανάη Μπάρκα επεσήμανε «είμαι μαμούχαλη, η αγάπη που έχω για τη μαμά μου ξεπερνάει τα όρια. Ωστόσο είμαι ανεξάρτητη. Με φαντάζομαι μαμά, αν έρθει, με πολλή χαρά να έρθει, δεν το φοβάμαι αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μια ιδιαίτερη σχέση. Θέλω να έρθει, όχι εκβιαστικά αλλά με τρέλα, με ερώτα, για να το ευχαριστηθώ».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν