«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη»: Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλά για 1η φορά για τη νέα διαφήμιση των Jumbo

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η τοποθέτηση της τραγουδίστριας μετά τη διαφήμιση των Jumbo

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό». Η ενόχληση της δημοφιλούς τραγουδίστριας οφείλονταν στην πολύκροτη διαφήμιση των Jumbo, που στηρίχθηκε στη διασκευή ενός τραγουδιού της.

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη»: Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλά για 1η φορά για τη νέα διαφήμιση των Jumbo

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε ιδιαίτερα στενοχωρημένη, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα, τόσο για τον Τάσο Μπουγά που πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση των Jumbo, που προκάλεσε αντιδράσεις, όσο και με τον Γιώργο Θεοφάνους που έδωσε τα δικαιώματα του κομματιού.

«Δεν θα απαντήσω, μη συνεχίσεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι, αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η αποστολή σου.

Το μόνο σωστό είναι ότι είμαι στενοχωρημένη, τίποτα άλλο. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ, γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι, σε αυτό που κάνω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δείχνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Γρηγόρη Μπάκα.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της για την διαφήμιση των Jumbo

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo